Izaberi tarot kartu:Jedna nosi snaznu poruku,a jedna je znak nove ljubavi!

Izaberi tarot kartu:Jedna nosi snaznu poruku,a jedna je znak nove ljubavi!

3. Maja 2024 0 By Dejana

 Jos jedan test licnosti je sada pred vama. Bez imalo sumnje je doslo vreme za promene i za iznenadjenja.

 

 AKO SI IZABRAO TAROT KARTU BROJ JEDAN:

Ako si izabrao ovu kartu treba da znas da nema nimalo sumnje da te neko voli. Da je doslo vreme da ti tu ljubav neko dokaze na delu, jer nema nimalo sumnje da ces tek moci da kazes da si dobio ono do cega ti je zapravo stalo.

Dakle vreme je da ucinis onako kako ti smatras da treba. Cini se da si konacno pronasao osobu koja je u stanju da te voli bas onako kako si ti oduvek zeleo, a to je jako vazno da kazemo. Moramo da naglasimo da je ovo period kada ces uspeti i da nastavis sa nekim iz svoje proslosti, ako je to ono sto si zeleo. Ta osoba nikada nije uspela da te zaboravi i iako se tebi cini da je krenula dalje, pravo stanje stvari jeste da si joj i dalje u mislima, bas kao sto si bio prvog dana.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Naravno, nijedna ljubav se ne desi sama od sebe, i ljubav kao ljubav nikada nije dovoljna ali je prava istina da postoji neko ko sa tobom zeli da nastavi tamo gde je stao i da je vazno da cinis onako kako ti i nalaze glas tvog srca.

Ono sto dalje moramo da kazemo, ako si sada u vezi, a izabrao si ovu kartu, to moze da oznaci i pocetak necega novog, pa je moguca cak i prosidba. Naravno, ovo je odluka koja zavisi od tebe ali je izvesno da ces tek moci da kazes da si dobio ono sto zelis i da je sreca usledila u tvom zivotu.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2