Izaberi tarot kartu:Jedna nosi snaznu poruku,a jedna je znak nove ljubavi!

Izaberi tarot kartu:Jedna nosi snaznu poruku,a jedna je znak nove ljubavi!

3. Maja 2024 0 By Dejana

AKO SI IZABRAO TAROT KARTU BROJ DVA :

Oni koji su izabrali ovu kartu treba da paze sta rade. Cini se da nisu svesni da imaju kraj sebe osobu koja nije iskrena prema njima. Ma koliko da je voleli, ma koliko da vam do nje bilo stalo, imajte na umu da je vazno da znate kada je vreme da odete i da od nekoga okrenete glavu.

To je sada slucaj.

Vi imate kraj sebe osobu za koju mozda mislite da vam je verna i iskrena. Ali je prava istina potpuno drugacija. Ono sto treba da znate jeste da je bitno da ne ocekujete cudo. I da u danima koji su pred nama date sebi vremena da shvatite sta je najbolje za vas. Nekada je najbolje otici od ljudi koje volite ma koliko da je ta ljubav jaka… Jer oni ne vole vas…

AKO SI IZABRAO TAROT KARTU BROJ TRI

Ova tarot karta oznacava da vam se vraca neko iz proslosti. Da neko sa vama zeli da nastavi tamo gde je stao. Da li ce doci do toga, da li je to ono sto vi zelite, to je pitanje na koje samo vi znate odgovor. Ali, vazno je da znate da je ta osoba iskrena i da ona nema lose namere. Mozda vas je povredila, mozda vam je slomila srce,…. Ali treba da znate da je svoje slomila vise… Ako joj oprostite, ona ce uciniti sve da povrati i vase pomirenje i vasu ljubav i da vas usreci onako kako ste oduvek zeleli.

 

 

 

 

Stranice: 1 2