Tokom narednih sedam dana:Astro najave do 13.maja!

Tokom narednih sedam dana:Astro najave do 13.maja!

6. Maja 2024 0 By Dejana

 Sledi niz promena.Jasno je da nema nimalo sumnje da ce neki zodijaci doci do svog cilja.

 

 OVAN

Narednih sedam dana ce doneti mnogo toga. Krajnje je vreme da se posvete sebi. Vazno je da naglasimo da ne ocekujete mnogo. Da se posvetite onome do cega vam je stalo. Neke odluke su na vama.

 

BIK

Moramo da kazemo da je doslo vreme za ljubav. Ako ce neko moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo, onda ste to vi. Fokusirajte se na svoje zelje i znajte da je pitanje vase srece sada samo u vasim rukama.

 

BLIZANCI

Narednih sedam dana ce biti prilika da se posvetite sebi. Da uzivate u onome sto vec imate.  Neko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Nemojte ocekivati mnogo i imacete sve.

 

RAK

Vama nedostaje ljubav. Da imate nekoga na koga mozete da se oslonite. Nedostaje vam da vas neko voli, da vam neko bude oslonac, podrska, rame za plakanje. Ali, sada nije pravo vreme za to.

 

LAV

Konacno, sedam dana kada bi neke vase zelje mogle da se ostvare. Vazno je da kazemo da je doslo vreme da se okrene necije kolo srece. Mislite o tome. Mnogo toga je sada na vama.

 

DEVICA

Ovo je period da mislite na sebe. Vi ste znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli. Sreca je tu, a ako ce neko moci da kaze da je dobio ono do cega mu je stalo, onda ste to vi. Bitno je da ne ocekujete cudo, kako se ne bi ste razocarali.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2