Period do kraja sedmice:Do 13.maja sledi totalni preokret!

Period do kraja sedmice:Do 13.maja sledi totalni preokret!

7. Maja 2024 0 By Dejana

  Dragi nasi, pred vama je horoskop do kraja druge sedmice meseca maja.

 

 OVAN

Do kraja sedmice ce doci do promena.Vi ste znak koji ce moci da kaze da je konacno dobio ono sto je zeleo. Postoji neko ko vas voli, neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Sve ostalo je samo na vama, mislite o tome.

 

BIK


Ono sto moramo da kazemo jeste da cete do kraja sedmice saznati jednu veliku istinu. I vrlo je moguce da ce vam ta istina slomiti srce. Ali, borili se vi, ili ne, prosto ce biti jace od vas. Zato, u skladu sa tim, morate sebi dati vremena.

 

BLIZANCI

Bice ovo dani tokom kojih ce doci do promena. Vazno je da slusate svoje srce. Do kraja sedmice ce doci do toga da vam se ostvari jedna velika zelja. Ljubav vam kuca na vrata, i neko ste ko ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo.

 

 RAK

Konacno su pred vama dani za promene. Neko ste ko ce moci da kaze da je dobio ono do cega mu je stalo. Mislite o tome. Neko je spreman da vam u svemu bude oslonac i podrska. Neke odluke vas bez imalo sumnje tek cekaju.

 

LAV

Ljubav je ono sto vam nedostaje ali moramo da kazemo da je vazno da date sebi vremena. Desice se prava ljubav kada se najmanje budete nadali. Dakle, ucinite onako kako nalaze srce i pustite da se neke stvari dese same od sebe.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Do kraja sedmice ce doci do toga da spoznate da vas neko voli. Da postoji neko ko je iskren, spreman da se bori za vas. Sve ostalo je na vama, nemojte obecavati mnogo vec uzivajte u naletu emocija koje slede. Neko ce biti srecan.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2