CIGANSKI LJUBAVNI VIKEND HOROSKOP: Ribe će dočekati lepe trenutke, dok OVOM znaku stiže samo tuga!

CIGANSKI LJUBAVNI VIKEND HOROSKOP: Ribe će dočekati lepe trenutke, dok OVOM znaku stiže samo tuga!

8. Maja 2024 0 By Leontin Leontin

Ciganski ljubavni vikend horoskop loše vesti donosi Vodolijama…

OVAN

Dragi ovnovi, vama uskoro dolaze dešavanja koja će vas iznenaditi i u to nema nikakve dileme. Ono što vas pre svega očekuje jesu dešavanja zbog kojih ćete shvatiti da vas bivši partner nije uspeo zaboraviti. Zanimljiv vikend vam stiže.

BIK

Dragi bikovi, vama vikend neće biti težak nego će vam biti lep. On vam donosi samo mnogo toga divnog i vi ćete tokom njega uživati. Vi ćete zaista tokom vikenda imati tako mnogo razloga za onaj najveći mogući optimizam.

BLIZANCI

Dragi blizanci, tokom vikenda vas očekuju razlozi za nervozu i to brojni. Nažalost, stižu vam dešavanja sa kojima nećete moći da budete zadovoljni. Vama će vikend doneti mnogo toga negativnog i vi ćete morati da budete smireni.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Dragi rakovi, vama će vikend doneti trenutke koji će vam ostati u veoma lepom sećanju. Vas očekuju trenuci na planu ljubavi vašeg života zbog kojih ćete biti predivno raspoloženi. Nema dileme da ćete imati razloga za optimizam.

LAV

Dragi lavovi, vama će vikend doneti probleme i to brojne. Oni vas očekuju zbog postupaka vašeg partnera. Vaš partner će učiniti neke postupke koje ne bi trebao da čini i zato će vam biti teško. Zaista ćete biti pod jako velikim stresom.

DEVICA

Drage device, vikend ljubavni ciganski horoskop otkriva da vam dolazi mnogo lepih trenutaka. Vama će se zaista dešavati lepe stvari koje će vam tako mnogo značiti. Tokom vikenda vas ne očekuje zaista ništa negativno.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2