Ovi znaci nisu zasluzili bol,ali nazalost im slede teski dani!

Ovi znaci nisu zasluzili bol,ali nazalost im slede teski dani!

9. Maja 2024 0 By Dejana

Vazno je da kazemo da ce za neke znakove tek da usledi period kada moraju biti jaki, jer im nista drugo ne preostaje.

 

  SKORPIJA

Znak ste koji dobro zna sta je bol. Daleko od toga da vi to zelite i zasluzujete, ali prosto, vi ste znak koji sve sto radi, radi srcem, i cinjenica je da vas to u vecini slucajeva jako skupo kosta.

Moramo da kazemo da ce naredni dani doneti teske trenutke. Vi ste zapravo znak koji ce videti pravo lice nekoga do koga vam je stalo i necete znati sta vas je snaslo pri tome.

Vi volite iskreno, vi ste znak koji ne ume da se pretvara i koji je jako ponosan na sebe zato sto je ono sto jeste, ali sada vam slede trenuci za razocarenje.

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da morate da krenete dalje. Da date sebi priliku da spoznate sta zelite i da se ponasate u skladu sa tim.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Ono sto je dalje vazno da napomenemo jeste mogucnost da se uverite u to da ste voljeni, ali da bi doslo do toga prvo moraju da naidju teski dani u vasem zivotu. Mozemo cak da kazemo da ste znak koji ce morati da prodje kroz bol, ocajanje i kajanje, da bi vam uspelo u zivotu i da bi ste dobili onu srecu koju inace zasluzujete.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2