Vage očekuje novčani dobitak, Jarčevima sledi dobro druženje i zabava !

Vage očekuje novčani dobitak, Jarčevima sledi dobro druženje i zabava !

30. Maja 2024 0 By Luca

OVAN

Neko želi da sasluša vaše predloge. Spremite se da obavite dosta ozbiljan poslovni razgovor, ali ne očekujte odmah odgovor. Rezultate ćete znati tek za par dana. Dobra atmosfera u kontaktu sa emotivnim partnerom. Oboje ste raspoloženi i u pravom elementu.

BIK

Provalili ste da se neko od kolega ponaša kao da vam je jedini prijatelj na ovom svetu, pokušavajući da otkrije neke stvari koje ga interesuju. Ne nasedajte, jer će brzo pokazati svoje pravo lice. Voljena osoba će se aktivirati u popodnevnim satima, sa pravim predlogom za zajednički izlazak.

BLIZANCI

Pozitivan odgovor po nekim pitanjima koja su vam bitna dobićete verovatno u popodnevnim satima. Shvatate da su se neke pozitivne promene pokrenule i nestrpjlivi ste da se što pre bacite u akciju. Iznenadite voljenu osobu nežnom porukom, umeće da vam uzvrati na pravi način.

RAK

Danas može biti nekih nesporazuma u komunikaciji, kao da sagovornik i vi niste na istim talasnim dužinama. Potrudite se da budete jasni da bi vas druga strana razumela. Vrlo intenzivna osećanja u odnosu sa voljenom osobom. Neophodno vam je da odvojite malo vremena samo za vas dvoje.

LAV

U prepodnevnim satima ste u najboljem raspoloženju i sve obaveze koje imate završite tada, jer će vas kasnije već uhvatiti statičnost i letargija. Najradije provodite vreme kod kuće. Ako bi partner još mogao a vam se pridruži i usput ponese i neku poslasticu da se osvežite – to bi bilo odlično.

DEVICA

Možda isprva nećete znati šta da uradite po nekom pitanju, ali ćete razmisliti i shvatiti šta vam je činiti. Potrebno vam je više slobode u odlučivanju ako radite sa partnerima. Najbolje ćete se osećati ako sa voljenom osobom prošetate ili odete u kupovinu nekih sitnijih potrepština.

Nastavak na sledećoj stranici…

 

Stranice: 1 2