Dnevni horoskop za nedelju ,Biku stiže novac, Blizance očekuje dan pun ljubavi i romatike.

Dnevni horoskop za nedelju ,Biku stiže novac, Blizance očekuje dan pun ljubavi i romatike.

1. Juna 2024 0 By Luca

OVAN

POSAO: Dolazite do mogućnosti da ostvarite planove koje ste već duže vreme imali u glavi. Možete da očekujete dobar dan. LJUBAV: Dopada vam se jedna osoba koja je veoma originalna. Moguće je da ste potpuno očarani sa njom. ZDRAVLJE: Moguća je prolazna prehlada.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

BIK

POSAO: Olakšanje na polju finansija je pred vama. Uspećete da zaradite novac na koji ste duže vreme čekali. LJUBAV: Prioritet vam je da sa voljenom osobom ostvarite dobar i stabilan odnos. Imali ste uspone i padove ali sada stanje može da se popravi. ZDRAVLJE: Poradite na svojim navikama.

 

BLIZANCI

POSAO: Dan nije povoljan za posao. Pokušajte da prihvatite ograničenja koja su oko vas. Kasnije ćete imati više sreće. LJUBAV: Imaćete veoma zanimljiv dan sa svojim partnerom. Možete da očekujete zadovoljstvo i romantiku. ZDRAVLJE: Manji pad energije je moguć danas.

 

RAK

POSAO: Nemojte da pokažete svoju nesigurnost pred protivnicima jer bi to u samom startu moglo da umanji vaše šanse za pobedu. LJUBAV: Paralelne ljubavne priče nisu u vašem stilu. Želite da nađete jednu, pravu ljubav, za ceo život. ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa nesanicom.

 

LAV

POSAO: Čekate na ishod obavljenog posla i stičete utisak da dosta toga nije i ne može biti onako kako ste planirali. LJUBAV: Ne možete dobro da protumačite partnerove reakcije. Moguće je da će danas vladati atmosfera nesporazuma između vas dvoje. ZDRAVLJE: Dobro stanje na polju zdravlja.

 

DEVICA

POSAO: Važno je da imate dovoljno strpljenja kada je u pitanju posao. U suprotnom, možete da napravite više štete nego koristi. LJUBAV: Moguće je da će doći do udaljavanja između vas i osobe do koje vam je stalo, usled spleta okolnosti. ZDRAVLJE: Muče vas hronični problemi.

Nastavak na sledećoj stranici…

 

Stranice: 1 2