Dnevni horoskop za nedelju ,Biku stiže novac, Blizance očekuje dan pun ljubavi i romatike.

Dnevni horoskop za nedelju ,Biku stiže novac, Blizance očekuje dan pun ljubavi i romatike.

1. Juna 2024 0 By Luca

VAGA

POSAO: Vaš poslovni partner je pokazao da je sposoban i da vredi da se sasvim oslanjate na njega. LJUBAV: Prilično ste sumnjičavi i ne ponašate se lepo prema vašem partneru. U trenutku u kom uvidite svoje greške može da bude već kasno. ZDRAVLJE: Mogući problemi sa zubima.

 

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da se borite za opstanak na poslovnom polju i da vam svaka sitnica u tom pogledu znači. LJUBAV: Razmišljate o zajedničkom životu sa partnerom. Vaša veza je krenula u veoma pozitivnom toku iako niste to očekivali. ZDRAVLJE: Mogući su problemi zbog hormona.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

STRELAC

POSAO: Ako ostanete dovoljno skoncentrisani i uporni, poslovna situacija se veoma brzo može promeniti na bolje. LJUBAV: Sledi vam zbližavanje sa osobom sa kojom flertujete već neko vreme. Zadovoljni ste jer konačno reaguje na vaše udvaranje. ZDRAVLJE: Izbegavajte sve poroke.

 

JARAC

POSAO: Ako ne budete bili dovoljno posvećeni svom poslu, veoma lako može da se desi da napravite neke važne propuste. LJUBAV: Veoma brzopleto menjate ljubavnu situaciju. Iz jedne veze ulazite u drugu i nije vam lako da se odlučite za jednu osobu. ZDRAVLJE: Odmarajte i opuštajte se.

 

VODOLIJA

POSAO: Nemojte da pokušavate da se mešate u tuđe poslove jer se tako nešto po vas ne može dobro završiti. LJUBAV: Potrudite se da steknete dovoljno samopouzdanja kako bi na ljubavnom planu popravili uspeh kod suprotnog pola. ZDRAVLJE: Bez većih problema.

 

RIBE

POSAO: Pred vama je veoma dobar period. Lako možete da ostvarite sve ono što ste planirali- Računajte na uspeh. LJUBAV: Moguć je početak nove veze koja bi za vas trebala da bude prilično značajna. ZDRAVLJE: Povoljan je period za oporavak.

Stranice: 1 2