Grčki bogovi i njihovi saveta za svaki horoskopski znak, evo sta vasem znaku savetuju !

Grčki bogovi i njihovi saveta za svaki horoskopski znak, evo sta vasem znaku savetuju !

1. Juna 2024 0 By Luca

Ovan (21. mart – 19. april)

Bog: Ares Ares, bog rata, personifikuje snagu i hrabrost Ovna. Njegov savet je da Ovnovi kanališu svoju energiju na konstruktivan način, izbegavajući impulzivnost. Pronađite način da koristite svoju strast i hrabrost za postizanje dugoročnih ciljeva. Takođe, radite na kontroli svoje temperamentne prirode kako biste izbegli sukobe.

Bik (20. april – 20. maj)

Boginja: Demetra Demetra, boginja žetve i plodnosti, savršeno odgovara Bikovoj prirodi koja ceni stabilnost i materijalnu sigurnost. Njen savet je da se posvetite svojim ciljevima sa strpljenjem i marljivošću. Fokusirajte se na stvaranje sigurnih temelja u životu, kako u materijalnom, tako i u emocionalnom smislu. Budite strpljivi i uživajte u plodovima svog rada.

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Bog: Hermes Hermes, bog trgovine, komunikacije i putovanja, oličava radoznalu i komunikativnu prirodu Blizanaca. Njegov savet je da iskoristite svoje komunikacijske veštine i intelekt za umrežavanje i učenje. Budite otvoreni za nove ideje i iskustva. Takođe, balansirajte između brzine i temeljnosti kako biste postigli najbolje rezultate.

Rak (21. jun – 22. jul)

Boginja: Hera Hera, boginja braka i porodice, rezonuje sa Rakovom posvećenošću porodici i domu. Njen savet je da se posvetite svojim najbližima i radite na jačanju porodičnih veza. Budite podrška svojim voljenima i stvorite sigurno okruženje za njih. Takođe, brinite o sebi i svojim emocionalnim potrebama.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Lav (23. jul – 22. avgust)

Bog: Apolon Apolon, bog sunca, muzike i umetnosti, oličava Lavovu kreativnost i ljubav prema pažnji. Njegov savet je da iskoristite svoje talente i kreativne sposobnosti za stvaranje nečega posebnog. Budite vođe i inspiracija drugima. Takođe, radite na svojoj skromnosti i ne dozvolite da vam ego previše raste.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Boginja: Atena Atena, boginja mudrosti i strategije, rezonuje sa Devicinom analitičkom i metodičnom prirodom. Njen savet je da koristite svoj intelekt i pažnju na detalje za postizanje svojih ciljeva. Budite strpljivi i temeljni u svom radu. Takođe, naučite da balansirate između perfekcionizma i pragmatizma.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2