Grčki bogovi i njihovi saveta za svaki horoskopski znak, evo sta vasem znaku savetuju !

Grčki bogovi i njihovi saveta za svaki horoskopski znak, evo sta vasem znaku savetuju !

1. Juna 2024 0 By Luca

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Boginja: Afrodita Afrodita, boginja ljubavi i lepote, personifikuje Vaginu potrebu za harmonijom i lepom. Njen savet je da se posvetite stvaranju harmonije u svojim odnosima i okruženju. Radite na svojoj sposobnosti da balansirate i donosite pravedne odluke. Takođe, negujte svoju kreativnu i estetsku stranu.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Bog: Hades Hades, bog podzemnog sveta, rezonuje sa Škorpijinom intenzivnom i transformativnom prirodom. Njegov savet je da se ne plašite suočavanja sa tamnijim stranama svoje prirode i prihvatanja promena. Radite na unutrašnjem miru i transformaciji. Takođe, koristite svoju intuiciju i moć opažanja za postizanje svojih ciljeva.

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Bog: Zeus Zeus, kralj bogova, oličava Strelčevu težnju za mudrošću i slobodom. Njegov savet je da istražujete svet i širite svoje vidike kroz učenje i putovanja. Budite otvoreni za nove ideje i iskustva. Takođe, radite na svojoj sposobnosti da preuzmete odgovornost i donosite mudre odluke.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Bog: Kronos Kronos, bog vremena, rezonuje sa Jarčevom ambicijom i disciplinom. Njegov savet je da se posvetite postizanju svojih dugoročnih ciljeva sa strpljenjem i marljivošću. Budite odgovorni i istrajni u svom radu. Takođe, naučite da balansirate između posla i privatnog života.

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Bog: Uran Uran, bog neba i promena, personifikuje Vodolijinu inovativnost i težnju za slobodom. Njegov savet je da se posvetite stvaranju novih ideja i inovacija. Budite otvoreni za promene i prilike za unapređenje društva. Takođe, radite na svojoj sposobnosti da balansirate između individualnosti i saradnje.

Ribe (19. februar – 20. mart)

Bog: Posejdon Posejdon, bog mora, rezonuje sa Ribinom emocionalnom i intuitivnom prirodom. Njegov savet je da se oslonite na svoju intuiciju i emocije pri donošenju odluka. Radite na svom duhovnom razvoju i povezivanju sa svojim unutrašnjim ja. Takođe, naučite da balansirate između svojih snova i realnosti.

Nadam se da će vam ovi saveti grčkih bogova pomoći u vašem putovanju kroz život i donošenju važnih odluka!

Stranice: 1 2