Rak u dubini duse veliki ranjivi emotivac !

Rak u dubini duse veliki ranjivi emotivac !

10. Juna 2024 0 By Luca

Ovaj znak horoskopa je emotivan i preosecajan znak koji najvise voli ali i najvise bude povredjen… ako ga imate pored sebe vi ste najsrecnija osoba jer, ce te se pored raka osecati kao kraljica!

Za ovog znaka horoskopa osecajnost je na prvom mestu, tako da gledajte ako ga povredite on ce vam uzvratiti na drugi nacin bolje ga se klonite….

Na osnovu elemenata kojem pripadaju, perioda rođenja i rasporeda zvezda, svakom horoskopskom znaku se pripisuju određene osobine. Astrolozi smatraju da su najemotivnijiljudi rođeni u znaku Raka – oni se brinu se za sve i svakoga. Rakovi svaku informaciju uzimaju k srcu, pokušavaju da pomognu ljudima u nevolji. Imaju otvoreno srce, što je predivno, ali zbog toga često nailaze i na izazove.

Pridruži se u našu grupu ako si OVAN i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

Ova osetljivost je zbog činjenice da znakom Raka vlada Mesec. To znači da njihove emocije uvek idu ispred logike, za razliku od Devica. Oni doživljavaju široku paletu emocija, nedostupnu drugim horoskopskim znakovima.

Rakovi procenjuju ljude samo kroz prizmu emocija.

Veoma su otvoreni, ali teško puštaju ljude u svoj uži krug, baš zbog svoje osetljivosti. Pre nego što se sprijatelje sa vama, Rakovi se moraju uveriti da su vaše namere čiste. Za njih je porodica najvrednija, oni će brinuti o svakom članu porodice, pokušavajući da ga zaštite od bilo kakvih negativnosti.

Ali, ako ih jendom povredite, zauvek će sa vama biti na oprezu. Učiniće sve da spreče ponovo istu situaciju. Pored emotivnosti, vredi napomenuti još dva važna kvaliteta Rakova – empatiju i razvijenu intuiciju.

Osećaju emocije drugih ljudi, pa često biraju profesiju vezanu za usluge i pomoć drugima – vaspitač, kuvar, psiholog, menadžer itd. Intuicija Raka odlično funkcioniše u mirnom, uravnoteženom stanju – osećaju se i dobro i loše, često znaju da predvide događaje. Ali ako su u emocionalno nestabilnom stanju, onda osećaju približavanje loših događaja i često su to lažne senzacije.Važno je da nauče kako da upravljaju emocijama i intuicija će za njih postati talenat.

Nastavak naa sledecoj strani….

Stranice: 1 2