Rune za drugu polovinu meseca, evo sta avs to moze ocekivati u ovom periodu.

Rune za drugu polovinu meseca, evo sta avs to moze ocekivati u ovom periodu.

16. Juna 2024 0 By Luca

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Runa: Gebo Gebo predstavlja dar i partnerstvo. Vaga će biti fokusirana na međuljudske odnose i saradnju. Ova runa donosi harmoniju i ravnotežu u vezama. Iskoristite ovaj period za izgradnju i produbljivanje veza sa drugima. Budite otvoreni za davanje i primanje.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Runa: Eihwaz Eihwaz simbolizuje transformaciju i zaštitu. Škorpija će biti usmerena ka ličnom rastu i promenama. Ova runa donosi snagu i otpornost u suočavanju sa izazovima. Iskoristite ovaj period za unutrašnju transformaciju i jačanje svoje unutrašnje snage. Budite spremni na promene i prilagodite se novim okolnostima.

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Runa: Raidho Raidho predstavlja putovanje i kretanje. Strelac će osećati potrebu za avanturom i istraživanjem. Ova runa donosi prilike za putovanja i promene. Iskoristite ovaj period za istraživanje novih mesta i ideja. Budite otvoreni za nove puteve i prilike.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Runa: Perthro Perthro simbolizuje misteriju i sudbinu. Jarac će biti usmeren ka introspekciji i istraživanju svojih unutrašnjih svetova. Ova runa donosi dublje razumevanje i uvid u životne tajne. Iskoristite ovaj period za meditaciju i introspekciju. Budite otvoreni za nepoznato i spremni na otkrivanje novih aspekata sebe.

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Runa: Laguz Laguz predstavlja intuiciju i emocije. Vodolija će biti usmerena ka unutrašnjem svetu i emocionalnom razvoju. Ova runa donosi pojačanu intuiciju i emocionalnu mudrost. Iskoristite ovaj period za povezivanje sa svojim osećanjima i unutrašnjim glasom. Budite intuitivni i osluškujte svoje emocije.

Pridruži se u našu grupu ako si OVAN i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Ribe (19. februar – 20. mart)

Runa: Mannaz Mannaz simbolizuje ljudskost i zajedništvo. Ribe će biti fokusirane na društvene veze i zajednicu. Ova runa donosi prilike za povezivanje sa drugima i rad na zajedničkim ciljevima. Iskoristite ovaj period za izgradnju i jačanje zajedničkih veza. Budite otvoreni za saradnju i zajedništvo.

Ovaj pregled runa može pružiti smernice i uvide za svaki znak Zodijaka, pomažući vam da bolje razumete energije i izazove koji su pred vama u drugoj polovini juna. Svaka runa nosi posebnu poruku koja može doprineti vašem ličnom rastu i razvoju.

Stranice: 1 2