Sledi nam period novih dogadjaja , izvesne stvari morate prihavtiti takve kakve jesu.

Sledi nam period novih dogadjaja , izvesne stvari morate prihavtiti takve kakve jesu.

16. Juna 2024 0 By Luca

Ovan (21. mart – 19. april)

Mars u Lavu (do kraja meseca): Ovan će osećati pojačanu energiju i entuzijazam, posebno u kreativnim projektima. Ovo je vreme za preuzimanje inicijative u poslovnim i ličnim poduhvatima. Mars u Lavu daje dodatnu hrabrost i odlučnost, što može dovesti do značajnih uspeha. Međutim, postoji opasnost od sukoba zbog prevelike samouverenosti, pa je važno pronaći balans.

Merkur u Blizancima (sredinom meseca): Komunikacija će biti ključna. Ovan će biti elokventniji i sposobniji da izrazi svoje ideje. Ovo je idealno vreme za pregovore, dogovore i mreženje. Iskoristite svoju sposobnost brzog razmišljanja i prilagodljivosti da se istaknete u poslovnim i društvenim krugovima.

Jupiter u Ovnu (tokom cele godine): Jupiter u vašem znaku donosi sreću i ekspanziju u svim aspektima života. Očekujte šanse za rast i razvoj, kako lično tako i profesionalno. Ovo je period kada treba preuzeti rizike i otvoriti se za nove mogućnosti.

Bik (20. april – 20. maj)

Venera u Raku (do kraja meseca): Bik će se fokusirati na porodične odnose i emocionalnu stabilnost. Ovo je idealno vreme za ulaganje u dom i poboljšanje porodične dinamike. Venera u Raku donosi nežnost i brižnost, pa ćete biti skloni izražavanju ljubavi i podrške prema voljenima.

Mars u Devici (krajem meseca): Vaša praktičnost će biti pojačana, što je savršeno za završavanje dugoročnih projekata i obaveza. Bik će biti metodičan i efikasan, posebno u poslovnim poduhvatima. Pazite da ne postanete previše kritični prema sebi i drugima.

Uran u Biku (tokom cele godine): Uran donosi promene i inovacije. Očekujte neočekivane promene u finansijskom sektoru i načinu na koji se bavite materijalnim stvarima. Ovo je vreme za prihvatanje novih tehnologija i metoda rada.

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Merkur u Blizancima (do sredine meseca): Vaša komunikacijska veština će biti na vrhuncu. Iskoristite ovaj period za izražavanje svojih ideja i povezivanje sa drugima. Blizanci će biti društveno aktivni i radoznali, što će otvoriti mnoga vrata za nove prilike.

Venera u Lavu (krajem meseca): Blizanci će privlačiti pažnju i uživati u društvenim događajima. Ovo je odličan period za romantične avanture i druženje. Vaša šarmantna priroda će biti posebno izražena, što će vam doneti nove prijatelje i potencijalne ljubavne interese.

Saturn u Blizancima (tokom cele godine): Saturn donosi lekcije i odgovornosti. Očekujte izazove koji će vas testirati, ali i prilike za rast kroz disciplinu i predanost. Ovo je vreme za rad na dugoročnim ciljevima i strukturi u vašem životu.

Rak (21. jun – 22. jul)

Sunce u Raku (do kraja meseca): Rak će se osećati snažno i samouvereno. Ovo je vreme da se fokusirate na lične ciljeve i potrebe. Vaša intuicija će biti pojačana, što će vam pomoći da donesete ispravne odluke.

Venera u Raku (sredinom meseca): Emocionalni odnosi će biti u fokusu. Iskoristite ovaj period za produbljivanje veza sa voljenima. Venera donosi toplinu i brižnost, pa će vaša ljubavna priroda biti naglašena.

Pluton u Raku (tokom cele godine): Pluton donosi transformaciju i regeneraciju. Očekujte duboke promene u vašem emocionalnom i porodičnom životu. Ovo je vreme za oslobađanje od starih obrazaca i prihvatanje novih načina emocionalnog izražavanja.

Pridruži se u našu grupu ako si OVAN i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Lav (23. jul – 22. avgust)

Mars u Lavu (do kraja meseca): Lav će se osećati energično i motivisano. Ovo je savršeno vreme za preuzimanje liderstva i ostvarivanje ambicija. Mars donosi hrabrost i odlučnost, što će vam pomoći da se istaknete u svim oblastima života.

Sunce u Lavu (krajem meseca): Vaša ličnost će sijati. Iskoristite ovaj period za samopromociju i ostvarivanje ličnih ciljeva. Vaša kreativnost i entuzijazam će biti na vrhuncu, što će vam doneti mnoge prilike za uspeh.

Uran u Biku (tokom cele godine): Uran donosi promene u karijeri i finansijama. Očekujte neočekivane prilike i izazove koji će zahtevati prilagodljivost. Ovo je vreme za inovacije i prihvatanje novih tehnologija i metoda rada.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Merkur u Raku (do kraja meseca): Vaša komunikacija će biti usmerena ka emocionalnim temama. Iskoristite ovaj period za izražavanje svojih osećanja i povezivanje sa drugima na dubljem nivou. Vaša empatija će biti pojačana, što će vam pomoći da bolje razumete potrebe drugih.

Mars u Devici (sredinom meseca): Devica će se fokusirati na detalje i produktivnost. Ovo je idealno vreme za završavanje projekata i postavljanje novih ciljeva. Vaša praktičnost i metodičnost će vam pomoći da postignete značajne rezultate.

Saturn u Devici (tokom cele godine): Saturn donosi lekcije o disciplini i odgovornosti. Očekujte izazove koji će vas testirati, ali i prilike za rast kroz marljiv rad i predanost. Ovo je vreme za rad na dugoročnim ciljevima i strukturi u vašem životu.

 

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2