Sledi nam period novih dogadjaja , izvesne stvari morate prihavtiti takve kakve jesu.

Sledi nam period novih dogadjaja , izvesne stvari morate prihavtiti takve kakve jesu.

16. Juna 2024 0 By Luca

 

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Venera u Lavu (do kraja meseca): Vaš društveni život će biti aktivan i dinamičan. Ovo je savršeno vreme za druženje i uživanje u društvenim događajima. Venera donosi šarm i harizmu, što će vam pomoći da privučete nove ljude u svoj život.

Mars u Vagi (krajem meseca): Vaga će biti motivisana da postigne balans i harmoniju u svom životu. Ovo je idealno vreme za rad na međuljudskim odnosima. Mars donosi odlučnost i energiju, što će vam pomoći da rešite konflikte i postignete sklad.

Jupiter u Vagi (tokom cele godine): Jupiter donosi sreću i ekspanziju u svim aspektima života. Očekujte šanse za rast i razvoj, kako lično tako i profesionalno. Ovo je period kada treba preuzeti rizike i otvoriti se za nove mogućnosti.

 

Pridruži se u našu grupu ako si OVAN i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Mars u Raku (do kraja meseca): Vaša emocionalna energija će biti pojačana. Iskoristite ovaj period za rad na emocionalnim ciljevima i produbljivanje veza. Mars donosi intenzivnost i strast, što će vam pomoći da ostvarite dublje emocionalne veze.

Venera u Devici (krajem meseca): Škorpija će se fokusirati na praktične aspekte ljubavi. Ovo je idealno vreme za rad na poboljšanju svakodnevnog života sa voljenima. Vaša pažnja prema detaljima će biti pojačana, što će vam pomoći da unapredite odnose.

Pluton u Jarcu (tokom cele godine): Pluton donosi transformaciju i regeneraciju. Očekujte duboke promene u vašem poslovnom i ličnom životu. Ovo je vreme za oslobađanje od starih obrazaca i prihvatanje novih načina rada i života.

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Merkur u Lavu (do kraja meseca): Strelac će biti otvoren za avanture i nove ideje. Iskoristite ovaj period za putovanja i istraživanje. Merkur donosi radoznalost i entuzijazam, što će vam pomoći da proširite svoje horizonte.

Venera u Strelcu (krajem meseca): Vaša strast za životom će biti pojačana. Ovo je idealno vreme za ljubavne avanture i uživanje u životu. Venera donosi optimizam i radost, što će vam pomoći da privučete nove ljude u svoj život.

Jupiter u Strelcu (tokom cele godine): Jupiter donosi sreću i ekspanziju u svim aspektima života. Očekujte šanse za rast i razvoj, kako lično tako i profesionalno. Ovo je period kada treba preuzeti rizike i otvoriti se za nove mogućnosti.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Mars u Devici (do kraja meseca): Vaša produktivnost će biti na vrhuncu. Iskoristite ovaj period za rad na dugoročnim ciljevima i projektima. Mars donosi odlučnost i marljivost, što će vam pomoći da postignete značajne rezultate.

Venera u Jarcu (krajem meseca): Jarac će se fokusirati na praktične aspekte ljubavi i odnosa. Ovo je idealno vreme za rad na stabilnosti i sigurnosti u vezi. Vaša pažnja prema detaljima će biti pojačana, što će vam pomoći da unapredite odnose.

Saturn u Vodoliji (tokom cele godine): Saturn donosi lekcije o disciplini i odgovornosti. Očekujte izazove koji će vas testirati, ali i prilike za rast kroz marljiv rad i predanost. Ovo je vreme za rad na dugoročnim ciljevima i strukturi u vašem životu.

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Sunce u Blizancima (do kraja meseca): Vaša radoznalost i želja za komunikacijom će biti pojačana. Iskoristite ovaj period za učenje i istraživanje novih ideja. Sunce donosi energiju i vitalnost, što će vam pomoći da postignete svoje ciljeve.

Mars u Lavu (krajem meseca): Vodolija će se osećati energično i motivisano. Ovo je savršeno vreme za preuzimanje inicijative i ostvarivanje ciljeva. Mars donosi hrabrost i odlučnost, što će vam pomoći da se istaknete u svim oblastima života.

Uran u Biku (tokom cele godine): Uran donosi promene u finansijama i karijeri. Očekujte neočekivane prilike i izazove koji će zahtevati prilagodljivost. Ovo je vreme za inovacije i prihvatanje novih tehnologija i metoda rada.

Ribe (19. februar – 20. mart)

Merkur u Raku (do kraja meseca): Vaša intuicija i emocionalna inteligencija će biti pojačane. Iskoristite ovaj period za rad na emocionalnim vezama i intuitivnom razumevanju. Merkur donosi empatiju i saosećanje, što će vam pomoći da bolje razumete potrebe drugih.

Venera u Ribama (krajem meseca): Ribe će se fokusirati na ljubav i romantiku. Ovo je idealno vreme za uživanje u emocionalnim vezama i romantičnim trenucima. Venera donosi nežnost i brižnost, što će vam pomoći da produbite svoje veze.

Neptun u Ribama (tokom cele godine): Neptun donosi snove i intuiciju. Očekujte pojačanu kreativnost i duhovni rast. Ovo je vreme za istraživanje svojih unutrašnjih svetova i povezivanje sa dubljim delovima svoje ličnosti.

Stranice: 1 2