Strelac nije vuk samotnjak ali radije bira samocu nego pogresne ljude oko sebe.

Strelac nije vuk samotnjak ali radije bira samocu nego pogresne ljude oko sebe.

17. Juna 2024 0 By Luca

STRELAC

Ovo je znak koi je jak  i snazan i znak koji ima stav.  Neko ko ume da se bori za svohe snove i ko retko kad odustaje od onog sto zeli.

Moramo da kazemo da kada se zaljubi nema nista   iskrenije  na ovom svetu od jednog strelca jer on cini sve za voljenu osobu. Slobodno mozemo da kazemo da ce je drzati kao kap vode na dlanu i to je ono sto je najvaznije.

Pridruži se u našu grupu ako si STRELAC i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Kada pricamo o karakteru, prvo moramo da kazemo da je ovo neko   za koga se obicno misli da je hladan i da voli samo sebe ali je prava istina drugacija. On samo nikom   ne da da mu pridje  i vazi za znak koji jednostavno mnogo pazi na to kako se ponasa.

Zapravo je stvar u tome sto samo oni koji ga imaju u svojoj blizini znaju koliko je on nezan. Koliko snazno ume da voli i da je iskren i odan.

Strelac je neko za koga se  kaze da je  vuk samotnjak jer svi misle da  on voli svoju slobodu ali to je daleko od istine. Zapravo moramo da kazemo da je ovo  tipicni primer nekog ko ce vas voleti iskreno i biti vam tu kada vam svi okrenu ledja ako vas zavoli.

A  cinjenica jeste da je njegovu ljubav jako    tesko dobiti prosto iz razloga sto je ovo znak koji je svestan da zivot nije lak i da se mora boriti za one prave stvari.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2