Vaga nikad ne deli ljude nego pusti da se sami podele na dobre i lose.

Vaga nikad ne deli ljude nego pusti da se sami podele na dobre i lose.

24. Juna 2024 0 By Luca

VAGA

Ovo je znak za koji se veze  mnogo predrasuda i o kome se retko sta  zna.  Jedino svi imaju obicaj na sam pomen vage da kazu   da je ona neko  ko ne zna sta zeli.

Jer je istina da je ona neko ko    cesto ima dilemu. Sam njen naziv  govori upravo to da je ona neko ko vaga. Neko ko je uvek sa druge strane i ko na svaki nacin pokusava da  bude fer prema svima.

 

Pridruži se u našu grupu ako si VAGA i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

Jer iako je istina da   je ona neodlucna  prava je istina da je takva zato sto ne zeli da nekoga povredi ili da ona sama bude povredjena.

Ona je neko ko ima jako dobru dusu ali se takodje kaze da je lepota nesto sto je odlikuje. No, ni u kom slucaju osoba rodjena u ovom znaku nece odustati od onog sto zeli. Dakle, ne po cenu toga da nesto dobije  a da  neko zbog toga place. Nije takva. Ona  razmislja  mozda cak i previse ali ni u kom slucaju  nece dozvoliti sebi da bude kriva za necije suze.

Vaga  je neko ko uvek   i u svakom slucaju    ume da bude   covek za primer. Osoba koja ce biti uz vas, koja ce vam dati dokaz  njene ljubavi i koja vam prosto nikada nece okrenuti ledja.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2