Jarac i Skorpija ne stide se svojih suza znaju dobro da je i to za ljude.

Jarac i Skorpija ne stide se svojih suza znaju dobro da je i to za ljude.

25. Juna 2024 0 By Luca

JARAC

Ovo je znak koji cini bas sve za ljubav. To je ono po cemu je najpoznatiji ali on je itekako poseban u svakom smislu. Prvo moramo da kazemo da osobe rodjene u ovom znaku vaze za jake ljude. Za ljude koji umeju i znaju da se bore za svoje zelje i za svoje snove.

Jarac je neko ko ume da voli jako a onaj ko jako voli svakako da jako i pati. i pri tome je veoma ponosan na sebe i na svoje emocije. Jer njemu nije problem cak ni pred ljudima koji su za njega samo stranci da place. Zato sto zna da se pravi ljudi bas nikada nece stideti svojih emocija. On to nikada ne cini. On je bice koje ce vas voleti kao sto vas retko ko voli.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Ali ne samo vas. Jarac odlicno zna koliko vredi i on ume da se bori i za svoje zelje. I bas nikada nece odustati od njih ma koliko da problema imao pri tome.

Moramo da dodamo da je jarac neko ko ce cuvati ono sto ima. Ono sto je njegovo ce stititi svim silama i na to nin senka ne moze da padne.

Moramo da dodamo da kada je o ljubavi rec… Jarac je neko ko je spreman na sve. Osim na to da pozeli ono sto je tudje jer on ne dira ono sto je vec necije.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2