Univerzum ima plan za sve znake zodijaka tokom meseca jula !

Univerzum ima plan za sve znake zodijaka tokom meseca jula !

30. Juna 2024 0 By Luca

Tokom jula 2024. godine, univerzum će doneti različite uticaje za sve znakove zodijaka, kreirajući jedinstvenu astrološku dinamiku. Ovo je vreme kada se energije koje donose planete, aspekti i lunarne faze kombinuju da bi oblikovale našu svakodnevnicu. Evo šta možete očekivati u julu, prema svakom znaku zodijaka:

Opšti Astrološki Uticaji za Jul 2024.

1. Mlad Mesec u Raku (6. jul)

Mlad mesec u Raku donosi novu energiju i mogućnost za početak novih emocionalnih i porodičnih projekata. Ovaj period je povoljan za postavljanje namera koje se odnose na dom, porodicu i emotivnu sigurnost. Preporučuje se da se fokusirate na jačanje veza s najbližima i kreiranje stabilnog okruženja za sebe.

2. Merkur u Retrogradnom Kretanju (do 10. jula)

Merkur će biti u retrogradnom kretanju do 10. jula, što može doneti zastoje u komunikaciji, planiranju i putovanjima. Ovo je vreme za preispitivanje i rešavanje starih pitanja, kao i za dovršavanje započetih poslova.

3. Venera u Blizancima (od 2. jula)

Venera prelazi u znak Blizanaca 2. jula, što donosi naglasak na intelektualne i komunikativne aspekte ljubavi i odnosa. Ovo je vreme kada će flert, razgovori i intelektualna povezanost biti ključni u ljubavnim odnosima.

4. Mars u Lavu (od 20. jula)

Mars ulazi u znak Lava 20. jula, donoseći energiju, strast i želju za kreativnim izrazom. Ovo je vreme kada ćete osećati potrebu da se izrazite, preuzmete inicijativu i manifestujete svoje kreativne ideje.

5. Pun Mesec u Vodoliji (22. jul)

Pun mesec u Vodoliji donosi trenutke introspekcije u vezi sa socijalnim vezama i ciljevima. Ovo je vreme kada ćete možda biti pozvani da razmislite o svojim idejama o budućnosti i društvenom uticaju, kao i da završite projekte koji su se razvijali tokom prethodnih meseci.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Šta Univerzum Planira za Svaki Znak Zodijaka tokom Jula

Ovan (21. mart – 19. april)

  • Posao i Karijera: Fokusirajte se na dovršavanje starih projekata i rešavanje nesuglasica sa kolegama. Venera u Blizancima donosi prilike za profesionalne kontakte kroz komunikaciju.
  • Ljubav: Venera donosi novu energiju u vaše ljubavne odnose. Ovo je idealno vreme za flert i razgovore sa partnerom. Slobodni Ovnovi mogu upoznati nekoga ko ih intelektualno izaziva.
  • Zdravlje: Posvetite se fizičkoj aktivnosti i izbegavajte prekomerni stres. Mars u Lavu vam daje energiju za sport i kreativne hobije.

Bik (20. april – 20. maj)

  • Posao i Karijera: Merkur u retrogradnom kretanju može doneti poteškoće u komunikaciji sa kolegama. Pokušajte da razjasnite nesuglasice i budite spremni na prepravke.
  • Ljubav: Venera u Blizancima donosi uzbuđenje u ljubavnim odnosima. Ako ste u vezi, fokusirajte se na intelektualne razgovore sa partnerom. Slobodni Bikovi mogu upoznati nekoga ko im se sviđa kroz društvene aktivnosti.
  • Zdravlje: Ovaj period je dobar za relaksaciju i pronalaženje ravnoteže. Pronađite vreme za opuštanje i mentalno zdravlje.

Blizanci (21. maj – 20. jun)

  • Posao i Karijera: Venera u vašem znaku donosi povoljne prilike za unapređenje karijere kroz komunikaciju i kontakte. Iskoristite prilike za umrežavanje.
  • Ljubav: Ovaj period je povoljan za ljubavne odnose, posebno ako su u pitanju intelektualni razgovori. Slobodni Blizanci mogu privući nekoga ko ih intelektualno stimulira.
  • Zdravlje: Pronađite vreme za mentalno opuštanje i vežbanje. Energija Marsa u Lavu će vam pomoći da poboljšate svoju fizičku kondiciju.

Rak (21. jun – 22. jul)

  • Posao i Karijera: Mlad mesec u vašem znaku donosi prilike za nove početke u karijeri i ličnim projektima. Fokusirajte se na svoje ciljeve i postavite namere.
  • Ljubav: Ovaj period je povoljan za emotivnu povezanost sa partnerom. Ako ste slobodni, možete upoznati nekoga ko vas emotivno ispunjava.
  • Zdravlje: Posvetite se svom emocionalnom i fizičkom zdravlju. Pronađite vreme za opuštanje i introspekciju.

Lav (23. jul – 22. avgust)

  • Posao i Karijera: Mars ulazi u vaš znak, donoseći vam energiju i motivaciju za preuzimanje inicijative i vođenje projekata. Iskoristite ovu energiju da se izrazite i postignete svoje ciljeve.
  • Ljubav: Ovaj period može doneti strastvene trenutke u ljubavnim odnosima. Ako ste u vezi, provedite vreme sa partnerom i iznenadite ih nečim romantičnim.
  • Zdravlje: Energija Marsa u vašem znaku vam daje snagu za fizičke aktivnosti. Pronađite vreme za sport i kreativne hobije.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

  • Posao i Karijera: Fokusirajte se na organizaciju i detalje na poslu. Merkur u retrogradnom kretanju može doneti izazove, pa budite pažljivi sa dokumentacijom i komunikacijom.
  • Ljubav: Venera u Blizancima donosi prilike za intelektualnu povezanost u ljubavnim odnosima. Ako ste u vezi, razgovarajte o svojim osećanjima i planovima.
  • Zdravlje: Pronađite vreme za relaksaciju i smanjenje stresa. Pravilna ishrana i vežbanje će vam pomoći da se osećate bolje.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2