Bik ume da voli kao ni jedan , ali ako mu ne pruzite postovanje nista mu ne znaci.

Bik ume da voli kao ni jedan , ali ako mu ne pruzite postovanje nista mu ne znaci.

1. Jula 2024 0 By Luca

Ovaj znak zodijaka je idealan partner i prijatelj mnogim drugim hoeoskopskim znakovima. On je stalozen i miran. Koliko god situacija u kojoj se nadje bila teska i nezahvalna on ce ostati pribran i koncentrisan.

Mi cemo vam otkriti sta je potrebno jednom Biku da bi se osetio voljeno, postovano i podrzano:

1.SITNICAMA MU MOZETE IZRAZITI POSTOVANJE!

Biku ne treba ni vase ni bilo cije odobrenje da nesto uradi. On ima svoje ciljeve i planove i tezi ka tome, ali izuzetno ceni ljude koji mu odaju postovanje. A ni za to vam nije potrebno puno, mozete mu ga pokazati na jednostavne nacine. Prosto pitajte ga kako je, slusajte ga pazljivo kada govori i nemojte ga nikako tokom price prekidati. To je sasvim dovoljno jednom biku da bi uvideo vase postovanje.

Pridruži se u našu grupu ako si BIK i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

2.DUBOKA POVEZANOST!

Bik ne voli kratke vezice i avanture. Kada je osoba koja mu se svidja u pitanju on nigde ne zuri i zeli sto bolje da je upozna. Tek tada moze biti siguran da li zzeli emotivnu vezu sa tom osobom. Kada je rec o osecanjima slobodno pricajte o njima sa jednim Bikom. Razgovor ce podici vasu vezi na jedan visi stadijum.

3.BIK NIJE VIDOVIT, TAKO DA SVE STO ZELITE DA KAZETE RECITE DIREKTNO!

Bik izuzetno ceni iskrenost, onu jednostavnu i direktnu. Poznato je da je bik izuzetno direktan u svom razgovoru sa ljudima. Postuje ljude koji mu to postovanje i uzvracaju. Ako zelite da razgovarate sa njim budite jasni i direktni, a Bik ce to umeti da ceni.

On nikako ne voli igranje igrica i zamaranja svoje glave nebitnim stvarima. Nikada vam nece igrati neku vidovitu osobu koja kriva ili izuvija ono sto zeli , misli, oseca, pa on sam kao detektiv to da otkriva. To zaboravite, ako zelite nesto da mu stavite do znanja, recite to iskreno i otvoreno.

Ako zelite da saznate vise, procitajte nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2