Sutra je mladi mese, evo sta vam donosi ovo mocno vreme !

Sutra je mladi mese, evo sta vam donosi ovo mocno vreme !

5. Jula 2024 0 By Luca

Mladi mesec je posebno moćno vreme za nove početke, postavljanje ciljeva i započinjanje novih projekata. Uticaj mladog meseca varira zavisno od astrološkog znaka u kojem se nalazi. Evo šta možete očekivati za svaki znak zodijaka:

Ovan (21. mart – 19. april)

Mladi mesec vam donosi priliku za novi početak u ličnom životu. Ovo je idealno vreme za započinjanje novih projekata, postavljanje ciljeva i rad na samopoboljšanju. Fokusirajte se na svoje želje i ambicije.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Bik (20. april – 20. maj)

Ovaj mladi mesec će vas podstaći da se okrenete unutrašnjem miru i stabilnosti. Možda ćete poželeti da se povučete i provedete više vremena sami, radeći na svom duhovnom razvoju. Takođe je povoljno vreme za rešavanje starih problema.

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Za Blizance, mladi mesec donosi nove društvene mogućnosti i kontakte. Ovo je vreme za umrežavanje, nove prijatelje i proširenje vašeg društvenog kruga. Takođe možete dobiti inspiraciju za nove ideje i projekte.

Rak (21. jun – 22. jul)

Mladi mesec osvetljava vašu karijeru i profesionalne ambicije. Ovo je savršen trenutak za postavljanje novih ciljeva u karijeri, traženje unapređenja ili promenu posla. Fokusirajte se na svoje profesionalne ambicije i kako ih ostvariti.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Za Lavove, ovaj mladi mesec donosi prilike za učenje, putovanja i proširenje horizonta. Možda ćete poželeti da započnete novi kurs, upišete se na školu ili planirate putovanje. Ovo je vreme za istraživanje i sticanje novih znanja.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Mladi mesec donosi fokus na intimne odnose i finansije. Ovo je vreme za dublje povezivanje sa partnerom ili rešavanje finansijskih pitanja. Možda ćete započeti zajednički finansijski projekat ili investirati u nešto novo.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2