Jarac i Lav kriju svoje emocije iz straha da ce biti povredjeni !

Jarac i Lav kriju svoje emocije iz straha da ce biti povredjeni !

7. Jula 2024 0 By Luca

 JARAC

Ovo je znak koji je poznat kao neko ko se bori za ljubav. Svi znaju i umeju da vole na pravi nacin ali ljubav jednog jarca je bez imalo sumnje nesto sto je posebno. Moramo da kazemo da ne postoji ono na sta  ovaj znak nije spreman kako bi osvojio a onda i usrecio osobu do koje mu je stalo.

Dakle jedina prepreka koja moze da ga zaustavi kada je u pitanju ljubav jeste ako sazna da je osoba koju zeli zauzeta. Jer on je neko ko je posten i kome nikada ne bi palo na pamet da dira ono sto je tudje. To je jedini nacin i jedino sto moze da ga zaustavi.

U svakom drugom slucaju jarac slusa svoje srce. I ako  treba  bice spreman bas na sve pa cak i da ode na drugi kraj sveta kako bi usrecio  voljenu osobu.

Dakle, ovo je neko kome su emocije na prvom mestu i nikada i ni u kom slucaju ne odustaje od njih.

Cak  nema problem ni sa tim da ih pokaze pred onima koji su za njega samo stranci jer je jednostavno takav. Umece mnogo  toga i  bice   bas uvek tu za one do kojih mu je stalo.

Ono sto oseca on ce  pokazati jer je jednostavno takav. Ume da  bude svima za primer jer se bas nikada ne stidi onoga sto oseca.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Cak ni svojih suza zato sto on dobro zna da onaj ko sme da place  je samo covek koji ima dusu. I veoma je zapravo ponosan na sebe zato sto zna da je ima i zato sto ume tako jako i snazno da voli.

Jarac uvek slusa svoje srce. Pa cak i onda  kada  zna da ce ga to skupo kostati.  Zato sto je zivot samo jedan i on pokusava na pravi nacin da ga prozivi.

Pa neka boli koliko boli,  bar da zna  da je vredelo ziveti.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2