Skorpija i Ribe mogu protiv svega ali nikada protiv svog srca !

Skorpija i Ribe mogu protiv svega ali nikada protiv svog srca !

11. Jula 2024 0 By Luca

One ne mogu da se bore protiv sebe i protiv svojih emocija. Skorpije i Ribe je oduvek kroz zivot vodilo srce, a to ih je mnogo kostalo. Ipak, ono sto je sigurno jeste to da one svaku osobu mogu usreciti. One kada vole, onda vole do neba i nazad…

 

SKORPIJA

Ne zele skorpije da prastaju previse. One mogu oprostiti nekim svojim dragim osobama odredjene postupke, ali one ne zele da prastaju nista losim ljudima. Skorpjie su veoma pravicne i one zele svima da uzvrate po zasluzi. Trenutak je dovoljan kako bi se shvatilo kakve su one osobe. Trenutak je dovoljan kako bi se shvatilo koliko su skorpije emotivne.

Oduvek su emocije vodile skorpije kroz zivot, a to im zaista skoro pa nista dobro nije donelo. One su dopustale da ih srce kroz zivot vodi umesto razuma i zbog toga su mnogo puta bile povredjene. Ali kao sto je vec receno, one ne mogu da se bore protiv svojih emocija i one to nikada nece moci da cine.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

Medjutim, upravo je zbog emocija skorpije prava cast imati kraj sebe. Jer onaj covek koji ima skorpiju kraj sebe uvek moze da oseti njenu veliku ljubav. Skorpijama je potrebno malo vremena kako bi zavolele neku osobu, a kada se to desi, onda one samo zele da omoguce srecu toj osobi. Ona osoba koja ima skorpiju kraj sebe ne moze biti tuzna. To je prosto neizvodljivo. Ona osoba koja ima skorpiju kraj sebe samo uziva u velikoj sreci i to u sreci koju joj skorpija omoguci sa svojim brojnim posutpcima.

Ljubav skorpija je nista drugo nego prava sila. Kad skorpija nekoga voli, onda ona voli ”do neba i nazad”.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2