Dnevni horoskop za nedelju:Nedelja donosi divna desavanja i pravu ljubav!

Dnevni horoskop za nedelju:Nedelja donosi divna desavanja i pravu ljubav!

17. Augusta 2024 0 By Dejana

 VAGA

Odlicno ste raspolozeni. Neko iz vase proslosti sa vama zeli jos jednu sansu. Razmislite o tome sta radite i imajte na umu da je ta osoba spremna da se bori za vas. Bice ovo dani tokom kojih ce i nemoguce biti moguce. Posvetite se sebi ovog puta.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jednom raku stalo do vas. Da vas iskreno voli i da je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Nedelja koja je pred nama bi mogla biti dan za novu ljubav. Sve ostalo je na vama.

 

 STRELAC

Konacno su pred vama dani za emocije. To je ono sto moramo da kazemo. Neko je spreman da se bori ne bi li vam svoju ljubav dokazao i pokazao na delu. Ponasajte se u skladu sa tim. Sada je mnogo toga na vama. Razmislite o tome sta radite.

 

 JARAC

Konacno cete moci da kazete da vas neko voli. Da su i vama dosli bolji dani. Sledi vam nedelja kada ce i nemoguce biti moguce. Nemojte odustajati od onog sto naumite, vec se posvetite sebi i uzivajte u onome sto sledi. Cak i ako ste sami, moze vam biti lepo.

 

 VODOLIJA

Ljubomora vam pravi velike probleme. Postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu i gresite sto sumnjate u voljenu osobu. Samo treba da se prepustite i uzivate u onome sto sada imate. Nemojte sami sebi kvariti srecu.

 

 RIBE

Konacno su pred vama dani za emocije. Moramo da kazemo da je jasno da vas neko voli iznad svega. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Slede vam dani za iznenadjenja i emocije, sve ostalo zavisi od vas.

Stranice: 1 2