Mlad mesec u lavu je bio 16.avgusta,a na ove znakove je ostavio jak uticaj i velike posledice!

Mlad mesec u lavu je bio 16.avgusta,a na ove znakove je ostavio jak uticaj i velike posledice!

18. Augusta 2023 0 By Dejana

 Mlad mesec je i dalje u znaku lava. Lav kao lav, neustrasiv, zanimljiv, pa je ovo period za velika desavanja.

 

LAV

Mlad mesec je u vasem znaku, a jos uvek traje vreme vase vladavine. Vi cete zeleti da promenite mnogo toga u svom zivotu. Polako ali sigurno shvatate sve. Shvatate da ste pogresili, sta vam treba, sta zelite, i jos mnogo toga.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Moramo da kazemo da su sada pred vama dani tokom kojih cete doci do svog cilja. Ali, isto tako, da je jako vazno da budete iskreni. Vi morate reci sta je ono sto mislite, i uraditi onako kako vi zelite, a ne kako vam neko kaze da je ispravno.

Ovo ce biti dani tokom kojih je moguce pomirenje sa nekim iz proslosti i kada je moguce da cete nastaviti tamo gde ste stali. Ali, treba da znate da ljubav nije dovoljna. Da morate biti iskreni i shvatiti gde ste pogresili kako se to vise ne bi desavalo.

Mlad mesec je vama doneo i mogucnost da napredujete na polju karijere. Naravno, to je samo na vama. Treba da se zapitate sta je ono sto zelite i da se ponasate u skladu sa tim. Ovo je period kada treba da potrazite novo, bolje radno mesto, jer su dobri aspekti da vam se i ta zelja ostvari.

Vrlo je moguce da su sada pred vama dani za emocije, i da ce neki od vas upoznati nekoga ko bi vasem zivotu mogao da da jedan novi, lepsi, dragoceniji smisao!

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2