Nedeljni horoskop od 19. do 26.decembra:Moramo da kazemo da sledi nedelja za pamcenje!

Nedeljni horoskop od 19. do 26.decembra:Moramo da kazemo da sledi nedelja za pamcenje!

16. Decembra 2022 0 By Dejana

 Pred vama je horoskop  za dane koji su pred nama.

 

 OVAN

Nedelja koja je pred  nama ce doneti neocekivane promene. To je ono sto moramo da kazemo. Bitno je da razmislite o tome sta je ono sto zelite i da se ponasate u skladu sa tim. Ceka vas velika odluka.

 

 BIK

Ova nedelja ce vama jako tesko pasti jer ce doci do toga da vidite pravo lice nekoga do koga vam je stalo. Istina je da cete se razocarati kao nikada do sada. Samo nemojte odustajati od onog sto naumite.

 

 BLIZANCI

Vrlo je vazno da kazemo da ce ova nedelja biti prilika za radost i da ce doci do toga da se uverite u to da vas neko voli. Sledi vam nova sansa da dodjete do svog cilja.

 

 RAK

Emocije su vam na prvom mestu.To je ono sto moramo da kazemo. Dakle na vama je da se  zapitate sta je ono sto zelite i ponasate se u skladu sa tim. Sledi vam jako lepa sedmica.

 

 LAV

Konacno ce doci do promena. Moramo da kazemo da postoji neko ko vas voli iznad svega. Ovo ce biti dani za radost i dani kada ce emocija biti na prvom mestu.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Ono sto moramo da kazemo jeste da je cinjenica da vas neko voli. Da postoji neko ko je iskren i ko jedva ceka da vas ima kraj sebe. Ova nedelja ce doneti promene.   Nema nimalo sumnje da ste dugo cekali da se desi sreca i u vasem zivotu…

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2