Nedeljni horoskop od 19. do 26.decembra:Moramo da kazemo da sledi nedelja za pamcenje!

Nedeljni horoskop od 19. do 26.decembra:Moramo da kazemo da sledi nedelja za pamcenje!

16. Decembra 2022 0 By Dejana

 

 VAGA

Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da ce doci do promena. Jako je vazno da imate na umu da ce neke zelje da se ostvare. Ljubav vam je sada na prvom mestu.

 

 SKORPIJA

Odlicno se osecate. Ovo ce biti sedmica kada ce biti moguce da dodjete do svog cilja. Ako postoji neko o kome mastate sada je pravo vreme da mislite na sebe.

 

 STRELAC

Emocije su vam na prvom mestu. To je ono sto moramo reci. Sledi vam niz novih saznanja i doci ce do toga da se uverite da vas neko voli. Bitno je da ni u kom slucaju ne odustajete od onog sto naumite.  Sreca prati hrabre,imajte to na umu.

 

 JARAC

Moramo da kazemo da ce doci do promena na bolje i da cete saznati ko je osoba  koja prema vama gaji emocije. Samo nemojte odustajati od onog sto naumite ni u kom slucaju.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

VODOLIJA

Sledi nedelja za promene. Dakle u ovim danima ce  doci do promena koje ni u kom slucaju ne ocekujete. Mislite o tome, dolaze dani za ljubav i za radost.   No, nekada je bitno  znati sta je ono sto zelimo i ponasati se u skladu sa tim.

 RIBE

Konacno su pred vama dani kada ce ljubav biti na prvom mestu. Ova nedelja ce vam doneti  iznenadjenja. Ako postoji neko do koga vam je stalo sada je pravo vreme da toj osobi kazete sve sto mislite, zelite i osecate.  Bitno je da izbegavate donosenje velikih odluka.

Stranice: 1 2