Borba LJUBAVI i PONOSA: Pred ovim znacima je teška odluka!

Borba LJUBAVI i PONOSA: Pred ovim znacima je teška odluka!

17. Septembra 2022 0 By Leontin Leontin

Nekim znacima će biti jako teško da donesu neke odluke. Pred nekim znacima su odluke koje će imati ogroman uticaj kako na njihov život, tako i na njihovu budućnost…

 

BIK

Dragi bikovi, ako vi nešto nikada niste voleli da činite, onda niste voleli da donosite teške odluke. Vi ste se oduvek plašili teških odluka. Međutim, vi ćete uskoro neke teške odluke morati da donesete, a vas posebno teška odluka očekuje u ljubavi.

Naime, prvo što vas očekuje jeste nešto neočekivano, a loše. Naime, vi ćete uskoro saznati da su vas vaše drage osobe zaista izdale. Ne samo da ćete vi saznati za neke njihove postupke nego ćete isto tako shvatiti da su vas one u poslednje vreme lagale o nekim stvarima koje su za vas jako bitne. Baš zbog toga ćete vi morati da odlučite da li ćete otići od tih osoba ili ne.

Sem toga vas uskoro očekuje mnogo toga lošeg na planu ljubavi vašeg života. Situacija na planu vaše veze trenutno nije dobra, a ona će uskoro postati još gora. Ona će postati gora zbog toga što će vam postati jasno da vas je vaš partner prosto pa izdao sa jednim postupkom. Vi ćete na jako loš način saznati da je vaš partner učinio nešto što nikada nije trebao učiniti i samo od vas će zavisiti da li će se vaša veza završiti. Vi ćete zaista pokušavati sve to da oprostite voljenoj osobi u ime ljubavi koju osećate prema njoj, ali je ogromno pitanje da li ćete vi to moći da učinite.

Nažalost, jako teška odluka je pred vama. Vama uskoro dolaze dešavanja koja će vas prosto naterati da donesete neke odluke. Vi donošenje odluka nikako nećete moći da izbegnete.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2