Ljubavna tuga čeka OVE znakove, dok Škorpiju čeka čarolija!

Ljubavna tuga čeka OVE znakove, dok Škorpiju čeka čarolija!

17. Septembra 2022 0 By Leontin Leontin

Ljubavna tuga uskoro stiže pripadnicima nekih znakova, dok će Škorpije biti jako srećne…

 

LAV

Dragi lavovi, vi trenutno donekle možete biti zadovoljni sa dešavanjima na planu ljubavi vašeg života. Vi prosto nemate previše problema i zbog toga situacija na planu vaše veze nije uopšte loša. Međutim, to će se, nažalost, promeniti. Naime, vama uskoro dolazi ljubavna tuga zbog nekih dešavanja.

Vama uskoro dolaze dešavanja na planu ljubavi vašeg života zbog kojih ćete shvatiti da je vaš partner od vas skrivao nešto neverovatno bitno jako dugo vremena. Vi ćete na veoma loš način saznati da je vaša voljena osoba učinila nešto što vi sada od nje ne možete očekivati. Vi ćete saznati da vas je vaša voljena osoba prosto pa izdala. Upravo će vam to jako teško pasti i vi ćete upravo zbog toga početi da razmišljate o ljubavnom kraju. Vi prosto nećete moći da verujete da je vaš partner mogao nešto tako učiniti.

A vaša voljena osoba se neće uopšte truditi kako bi vas ubedila da to što ste saznali nije istina. Čak naprotiv, ona će vam priznati da je to učinila. Baš zbog svega toga ćete vi jednu od najtežih odluka u vašem životu morati da donesete. Vi ćete morati da odlučite da li ćete sve to oprostiti vašem partneru ili ćete se odlučiti za ljubavni kraj.

Ipak, ono u šta nema nikakve dileme jeste u to da vama stiže ogromna ljubavna tuga. Vama će se desiti stvari na planu ljubavi od kojih sada zaista strahujete.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2