Noć mladog meseca je 25. septembra: Evo kome donosi sreću!

Noć mladog meseca je 25. septembra: Evo kome donosi sreću!

22. Septembra 2022 0 By Leontin Leontin

Noć mladog meseca uskoro stiže i ona je već 25. septembra. A ona će doneti mnogo toga dobrog pripadnicima nekih znakova…

 

BLIZANCI

Dragi blizanci, istina je da se vi često smejete, ali u poslednje vreme vaš osmeh nije iskren nego je lažan. Vi se smejete iako vam je jako teško, a vi se smejete, jer ne želite da brinete vaše drage osobe. Međutim, vama uskoro dolaze dešavanja koja će vam omogućiti jako mnogo razloga za iskrene osmehe, a ona vam dolaze od noći mladog meseca.

Vi sada ne očekujete bilo šta dobro i lepo od noći mladog meseca, ali će vama noć mladog meseca doneti tako mnogo toga dobrog. Naime, vaš život će početi da se menja na bolje od noći mladog meseca koja je već 25. septembra. Prvo vas tokom noći mladog meseca očekuje nešto što se može nazvati ostvarenjem male želje za vas, pa vas posle toga tokom dana posle noćui mladog meseca očekuju brojna prelepa dešavanja na mnogim planovima vašeg života.

Vi ćete zahvaljujući pozitivnom uticaju mladog meseca uspeti da se izborite za stvari za koje se dugo vremena borite. Vi ćete uspeti da se izborite za brojne uspehe na poslu. A vama će se isto tako desiti neke veoma lepe stvari na planu ljubavi. Zapravo nije preterivanje ako se kaže da će situacija na planu ljubavi vašeg života postati mnogo drugačija i bolja.

Vama će noć mladog meseca doneti ništa drugo nego sreću. Vama će od noći mladog meseca početi da se dešavaju brojne divne stvari na koje vi već jako dugo vremena čekate i vi ćete konačno početi da uživate u životu.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2