Horoskop bliske buducnosti: Rakovima donosi ono cemu se nadaju, a Devicama krece na bolje!

Horoskop bliske buducnosti: Rakovima donosi ono cemu se nadaju, a Devicama krece na bolje!

23. Septembra 2022 0 By Luca

OVAN

Dragi ovnovi, bliska budućnost će vam doneti ništa drugo nego promenu zaposlenja. Vama će se ukazati poslovna ponuda koja će vam po mnogo čemu odgovarati i vi ćete odlučiti da je iskoristite, a to će vam doneti samo mnogo toga pozitivnog i dobrog.

BIK

Dragi blizanci, horoskop bliske budućnosti vas upozorava. Nažalost, vas na planu ljubavi vašeg života očekuju dešavanja zbog kojih će vaša veza biti u velikoj opasnosti. Dolaze vam krajnje negativna dešavanja, ali vi ne smete dopustiti da se vaša veza završi.

BLIZANCI

Dragi blizanci, bliska budućnost će vam doneti ono u šta vi sada ne verujete. Ona će vam doneti ništa drugo nego ljubav na prvi pogled. U vaš život će ući osoba koja će vas jako mnogo oduševiti i vi ćete tu osobu silno poželeti kraj sebe u vezi.

RAK

Dragi rakovi, bliska budućnost vam neće doneti ono čemu se vi sada nadate. Ona će vam doneti kako probleme, tako i teške trenutke. Problemi vas očekuju na planu ljubavi, dok vas teški trenuci očekuju zbog toga što će vas izdati neke osobe do kojih je vašem srcu jako mnogo stalo.

LAV

Dragi lavovi, horoskop bliske budućnosti otkriva da ćete imati priliku da se vratite na staro. Vama će se u život vratiti vaš bivši partner i ta osoba će biti spremna na sve kako bi sa vama započela novu ljubavnu priču, a samo od vas će zavisiti da li će se to zaista i desiti.

DEVICA

Drage device, vaš život će postati mnogo lepši tokom bliske budućnosti i u to nema nikakve dileme. Vaš život će postati lepši zbog toga što će vam se desiti mnogo toga čarobnog i prelepog. Situacija na mnogim planovima vašeg života će postati mnogo bolja.

VAGA

Drage vage, horoskop bliske budućnosti vam donosi veoma loše vesti. Nažalost, vi ćete ostati bez zaposlenja. Na poslu vas očekuju neki problemi sa kojima nikako nećete moći da izađete na kraj i zbog toga ćete ostati bez zaposlenja.

 

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2