Horoskop bliske ljubavne budućnosti za sve znakove zodijaka!

Horoskop bliske ljubavne budućnosti za sve znakove zodijaka!

5. Oktobra 2022 0 By Leontin Leontin

 

VAGA

Drage vage, vama bliska budućnost donosi brojne divne trenutke zbog postupaka vašeg partnera. Vaša voljena osoba će tokom bliske budućnosti početi da čini mnogo toga lepog zarad vaše sreće i vaša veza će postati mnogo jača.

ŠKORPIJA

Drage škorpije, vama će bliska budućnost doneti jako veliku tugu. Horoskop bliske ljubavne budućnosti otkriva da vam dolaze dešavanja zbog kojih bi se vaša veza mogla završiti. Vama dolaze dešavanja koja će vam neopisivo teško pasti.

STRELAC

Dragi strelci, vi mnogo toga možete očekivati, ali vi ne možete očekivati ono što će vam doneti bliska budućnost. Naime, tokom bliske budućnosti će za vašu ljubav i za vaše poverenje početi da se bori osoba koju smatrate samo dobrim prijateljem.

JARAC

Dragi jarčevi, vama bliska budućnost baš i neće doneti previše toga dobrog. Nažalost, vama će postati jasno da vas je vaš partner sve vreme lagao o nekim veoma bitnim stvarima. Vama će postati jasno da je vaš partner učinio neke loše postupke.

VODOLIJA

Drage vodolije, vama bliska budućnost donosi povratak jedne osobe u vaš život. Vama će se u život vratiti osoba sa kojom ste nekada davno bili u vezi i ta osoba će biti spremna na mnogo toga kako bi sa vama započela novu ljubavnu priču.

RIBE

Drage ribe, bliska budućnost vam donosi ništa drugo nego prelepu čaroliju. Vas tokom bliske budućnosti očekuje ostvarenje jednog vašeg velikog ljubavnog sna. Vama će se u ljubavi desiti nešto na šta vi tako dugo vremena čekate i zbog toga ćete biti jako srećni.

Stranice: 1 2