Ciganske karte otkrivaju svim znacima šta će im doneti druga polovina oktobra!

Ciganske karte otkrivaju svim znacima šta će im doneti druga polovina oktobra!

13. Oktobra 2022 0 By Leontin Leontin

Ciganske karte otkrivaju pripadnicima znaka Ribe da ih čeka mnogo toga dobrog…

OVAN

Dragi ovnovi, sve ono što će vam doneti druga polovina meseca će kod vas izazvati podeljena osećanja. Vama se neće dopasti dešavanja koja vas očekuju na poslu, ali vas zato očekuje jako mnogo lepih trenutaka zbog dešavanja koja vas očekuju na planu ljubavi vašeg života.

BIK

Dragi bikovi, vama će druga polovina meseca doneti brojne ljubavne probleme. Vaš partner će zapravo izgubiti poverenje u vas, jer će poverovati u brojne laži o vama. Vaš partner će poverovati da ste učinili neke stvari koje niste učinili.

BLIZANCI

Dragi blizanci, ciganske karte otkrivaju da vam dolaze teški trenuci. Prvo će vas jako razočarati jedna osoba kojoj mnogo verujete, pa vas onda očekuju i neki problemi sa finansijama. Nažalost, vama druga polovina meseca ne donosi ono čemu se vi nadate.

RAK

Dragi rakovi, vaš život će tokom druge polovine meseca postati lepši i to pre svega zbog toga što ćete uspeti da izađete na kraj sa brojnim problemima. Mnogi vaši problemi će prestati da postoje kao da nikada nisu postojali. Vi imate prava na optimizam.

LAV

Dragi lavovi, druga polovina meseca vam donosi jedan susret. Ono što vas očekuje jeste susret sa veoma zanimljivom osobom. Vi ćete upoznati jednu veoma zanimljivu osobu preko jednog vašeg prijatelja, a vi o toj osobi nećete moći da prestanete razmišljati.

DEVICA

Drage device, ciganske karte otkrivaju da vam dolaze brojni prelepi dani. Naime, vama će druga polovina meseca doneti samo mnogo razloga za onu najveću sreću. Tokom druge polovine meseca vas ne očekuje apsolutno ništa loše.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2