Ciganski ljubavni vikend horoskop: Nestvarni trenuci dolaze OVIM znacima!

Ciganski ljubavni vikend horoskop: Nestvarni trenuci dolaze OVIM znacima!

14. Oktobra 2022 0 By Leontin Leontin

Ciganski ljubavni vikend horoskop sjajne vesti donosi Lavovima i Strelcima…

OVAN

Dragi ovnovi, nažalost, vi ćete tokom vikenda skoro pa u potpunosti izgubiti poverenje u voljenu osobu. Vaš partner će učiniti nešto što ne bi trebao da čini i on će vas jako razočarati. Očekuje vas jedan od težih vikenda u poslednje vreme.

BIK

Dragi bikovi, vikend vam donosi samo ljubavnu sreću. Tokom vikenda vas očekuju dešavanja koja će vas oduševiti. Naime, vama će se na planu ljubavi vašeg života desiti neke stvari na koje vi već jako dugo vremena čekate.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vaš partner će se konačno promeniti. A da se vaš partner zaista počinje menjati na bolje vi ćete shvatiti tokom vikenda. Upravo će vaš partner tokom vikenda činiti veoma lepe postupke zarad vaše sreće. Dolaze vam divni trenuci.

RAK

Dragi rakovi, vi tokom vikenda trebate biti veoma oprezni. Naime, neke osobe će pokušati da vas ubede u neistine o vašem partneru, ali vi tim osobama zaista ne smete poverovati. Neke osobe će pokušati da vam stvore velike ljubavne probleme.

LAV

Dragi lavovi, ciganski ljubavni vikend horoskop vam donosi sjajne vesti. Naime, situacija na planu vaše veze tokom vikenda će postati mnogo bolja. Vama dolaze samo lepi trenuci, dok će vas apsolutno sva negativna dešavanja prosto zaobići.

DEVICA

Drage device, vama će vikend biti veoma miran. Vama vikend ne donosi ništa posebno bitno na planu ljubavi vašeg života. Međutim, ono što je za vas najvažnije jeste to da će vas svi problemi tokom predstojećeg vikenda zaobići.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2