Horoskop do kraja godine: Lavu stiže sreća, dok OVOG znaka čeka važno putovanje!

Horoskop do kraja godine: Lavu stiže sreća, dok OVOG znaka čeka važno putovanje!

16. Oktobra 2022 0 By Leontin Leontin

Horoskop do kraja godine donosi važne vesti svim znacima…

OVAN

Dragi ovnovi, vama će period do kraja godine svakako obeležiti prilika da se vratite na staro. Vama dolaze brojna dešavanja koja će biti vezana za vašeg bivšeg partnera i ta osoba će biti spremna na sve kako bi vas ubedila da joj ukažete još jednu priliku.

BIK

Dragi bikovi, vas u periodu do kraja godine očekuje malo toga dobrog. Vas će neke osobe bez kojih sada ne možete zamisliti svoj život izdati i vi nećete imati drugog izbora nego da odete od njih. Očekuje vas rastanak sa nekim vašim dragim osobama.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vi ćete u periodu do kraja godine početi da obavljate posao kakav vam zaista i odgovara. Vas očekuje promena zaposlenja, a ta promena će vam omogućiti mnogo razloga za sreću. Očekuje vas nešto zaista jako pozitivno.

RAK

Dragi rakovi, horoskop do kraja godine otkriva da ćete imati jako lepu priliku koja će vam mnogo značiti. Vama će se ukazati prilika za početak veze sa osobom o kojoj imate samo reči hvale. Dolaze vam dešavanja koja će vas ostaviti bez teksta.

LAV

Dragi lavovi, vas u periodu do kraja godine očekuje samo mnogo razloga za veliku sreću. Naime, situacija na mnogim planovima vašeg života će postati kako mnogo drugačija, tako i mnogo bolja. Vi ćete moći da budete zadovolni sa onim što vam stiže.

DEVICA

Drage device, horoskop do kraja godine vas upozorava. Nažalost, vama dolaze brojna loša dešavanja. Prvo će vaše zaposlenje biti pod znakom pitanja, pa vas onda očekuju dešavanja na planu ljubavi vašeg života zbog kojih bi se vaša veza mogla završiti.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2