Ljubavna čarolija do kraja jeseni: Došlo je vreme da OVIM znacima krene u ljubavi!

Ljubavna čarolija do kraja jeseni: Došlo je vreme da OVIM znacima krene u ljubavi!

17. Oktobra 2022 0 By Leontin Leontin

Ljubavna čarolija očekuje neke znakove do kraja jeseni, dok će neki znaci biti jako tužni…

OVAN

Dragi ovnovi, period do kraja jeseni vam donosi niz problema i vama neće biti lako da izađete na kraj sa njima. Problemi vas očekuju zbog toga što će vam postati jasno da vas je vaš partner sve vreme lagao o nekim važnim stvarima. Vi ćete izgubiti poverenje u voljenu osobu.

BIK

Dragi bikovi, period do kraja jeseni vam ne donosi ništa loše nego vam donosi samo mnogo toga dobrog u ljubavi. Situacija na planu vaše veze će postati mnogo bolja nego što je to sada slučaj. Vaša veza će jako mnogo napredovati.

BLIZANCI

Dragi blizanci, ljubavna čarolija vas očekuje do kraja jeseni. Ono što vas očekuje jeste nešto o čemu vi sada ne možete ni sanjati. Vas očekuje početak prelepe ljubavne priče sa jednom divnom osobom. Vi ćete započeti predivnu ljubavnu bajku.

RAK

Dragi rakovi, period do kraja jeseni vam donosi jako mnogo problema i vaša veza će biti u opasnosti zbog tih problema. Vama problemi stižu zbog toga što će vaš partner učiniti neke veoma loše stvari preko kojih ćete vi veoma teško moći da pređete.

LAV

Dragi lavovi, period do kraja jeseni vam donosi nešto neočekivano. Naime, za vašu ljubav i za vaše poverenje će početi da se bori osoba na koju ste vi oduvek gledali samo kao na dobrog prijatelja. Vama će postati jasno da jedna osoba želi mnogo više od prijateljstva kada ste vi u pitanju.

DEVICA

Drage device, period do kraja jeseni vam donosi predivnu čaroliju. Očekuje vas ljubavna čarolija, a upravo se tako može nazvati to što će vam se ostvariti vaš najveći ljubavni san. Vama će se desiti nešto na šta vi toliko dugo vremena čekate.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2