Ljubavna čarolija do kraja jeseni: Došlo je vreme da OVIM znacima krene u ljubavi!

Ljubavna čarolija do kraja jeseni: Došlo je vreme da OVIM znacima krene u ljubavi!

17. Oktobra 2022 0 By Leontin Leontin

 

VAGA

Drage vage, vi ćete i više nego moći da budete zadovoljne sa dešavanjima do kraja jeseni. Vi ćete moći da budete zadovoljne zbog toga što vas očekuju brojni ljubavni uspesi. Vi ćete uspeti da se izborite za velike ljubavne pobede. Prava ljubavna čarolija vam stiže.

ŠKORPIJA

Drage škorpije, vama će period do kraja jeseni biti neverovatno težak. Vama dolaze dešavanja od kojih vi sada strahujete. Vas će vaša voljena osoba izdati sa nekim postupcima i biće potrebno pravo čudo da se desi kako bi vaša veza opstala.

STRELAC

Dragi strelci, period do kraja jeseni vam donosi samo lepe trenutke. Do kraja jeseni vas očekuju dešavanja koja će vas prosto pa oduševiti. Nije preterivanje ako se kaže da će vam se ostvariti neki vaši ljubavni snovi, jer ćete vi dočekati neverovatne trenutke.

JARAC

Dragi jarčevi, vama će period do kraja jeseni doneti nešto u šta vi sada ne verujete. Vas očekuje ljubav na prvi pogled. Vi ćete upoznati osobu koja će uspeti da vas oduševi i vi ćete biti spremni na razna čuda kako biste sa tom osobom započeli ljubavnu priču.

VODOLIJA

Drage vodolije, vas do kraja jeseni očekuju samo razlozi za tugu. Vaša veza će biti u velikoj opasnosti zbog postupaka vašeg partnera. Vaša voljena osoba će učiniti neke postupke preko kojih ćete vi veoma teško moći da pređete. Vama neće biti ni malo lako.

RIBE

Drage ribe, period do kraja jeseni vam donosi priliku za povratak na staro. Vi ćete moći da se vratite na staro, jer će vaš bivši partner početi da čini prava čuda kako bi vas ubedio da mu ukažete još jednu priliku. Vi ćete do kraja jeseni veoma tešku odluku morati da donesete.

Stranice: 1 2