MESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR: Nekome stižu lepi dani!

MESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR: Nekome stižu lepi dani!

25. Oktobra 2022 0 By Leontin Leontin

Mesečni horoskop otkriva svim znacima šta će im novembar doneti…

OVAN

Dragi ovnovi, vama će novembar obeležiti to što će vam se ukazati prilika da započnete vezu sa jednom osobom. Za vašu ljubav i za vaše poverenje će početi da se bori veoma zanimljiva osoba, a samo od vas će zavisiti da li ćete sa tom osobom započeti vezu.

BIK

Dragi bikovi, vama novembar donosi dešavanja koja će kod vas izazvati podeljena osećanja. Vi nećete moći da budete zadovoljni sa onim što vas očekuje u ljubavi, ali ćete zato tokom celog meseca i to na razne načine dolaziti do novca i vas finansijske poteškoće ne očekuju.

BLIZANCI

Dragi blizanci, mesečni horoskop otkriva da će vam novembar doneti pozitivnu promenu. Ono što vas očekuje jeste promena zaposlenja. Vi ćete imati toliko kvalitetnu poslovnu priliku da vi prosto nećete moći da je propustite.

RAK

Dragi rakovi, vama novembar neće ispuniti očekivanja, jer će vas razočarati mnoge osobe do kojih vam je stalo. Mnoge osobe će učiniti postupke koje vi niste zaslužili i vi ćete vrlo verovatno morati da odete od osoba bez kojih sada ne možete zamisliti svoj život.

LAV

Dragi lavovi, novembar vam donosi jako mnogo uspeha. Mesečni horoskop otkriva da će vam sve polaziti za rukom. Vas prvo očekuju jako bitni uspesi na poslu, pa vas onda posle toga očekuju i neke ljubavne pobede koje će vas svakako usrećiti.

DEVICA

Drage device, novembar vam donosi preko potrebni mir. Konačno vam stiže mesec koji vam neće doneti nikakve veće probleme niti na jednom planu vašeg života. Vi ćete tokom novembra biti pod jako velikom zaštitom zvezda.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2