LJUBAVNI CIGANSKI HOROSKOP ZA MESEC NOVEMBAR!

LJUBAVNI CIGANSKI HOROSKOP ZA MESEC NOVEMBAR!

27. Oktobra 2022 0 By Leontin Leontin

Ljubavni ciganski horoskop otkriva svim znacima šta ih očekuje tokom novembra…

OVAN

Dragi ovnovi, ako će vam novembar nešto doneti, onda će vam on doneti brojne ljubavne uspehe. Vas tokom novembra očekuju uspesi zbog toga što ćete se vi i vaš partner jako dobro slagati. Novembar će vam zaista biti veoma lep mesec.

BIK

Dragi bikovi, tokom novembra ćete veoma tešku odluku morati da donesete. Nažalost, vas će vaša voljena osoba izdati i samo od vas će zavisiti da li ćete od voljene osobe otići ili ne. Dolaze vam trenuci od kojih vi sada strahujete.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vama će novembar obeležiti to što će jedna osoba početi da se bori za vašu ljubav i za vaše poverenje. Jedna osoba će početi da čini prava čuda kako bi sa vama započela ljubavnu priču, a vi tu osobu i više nego dobro poznajete.

RAK

Dragi rakovi, novembar vam donosi mnogo razloga za tugu. Ljubavni ciganski horoskop otkriva da ćete tokom novembra shvatiti da ste u vezi sa osobom koju zapravo uopšte ne poznajete. Nažalost, vaš partner će pokazati svoje pravo lice.

LAV

Dragi lavovi, novembar vam donosi promenu situacije na planu ljubavi vašeg života, a ta promena će svakako biti na bolje. Vama će početi da se dešavaju razne lepe stvari na planu ljubavi vašeg života koje će vas bez bilo kakve dileme oduševiti.

DEVICA

Drage device, vama će novembar biti veoma težak mesec tokom kojeg ćete imati jako mnogo problema. Vaš partner će tokom većeg dela meseca činiti postupke koje ne bi trebao da čini i vama će zbog toga biti i više nego teško.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2