MESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR: Nekome stižu lepi dani!

MESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR: Nekome stižu lepi dani!

25. Oktobra 2022 0 By Leontin Leontin

 

VAGA

Drage vage, mesečni horoskop otkriva da vas očekuje mnogo značajnih dešavanja u ljubavi, a dešavanja koja vas očekuju će biti vezana za vašeg bivšeg partnera. Upravo će vaša bivša ljubav početi na razne načine da se bori za vaše poverenje. Ona će želeti da vas ubedi da joj ukažete još jednu priliku.

ŠKORPIJA

Drage škorpije, vama će novembar bez bilo kakve dileme obeležiti promena vaše finansijske situacije. Novembar vam ne donosi nikakve probleme sa novcem. Vi ćete zapravo novca imati i više nego što vam je to zapravo potrebno.

STRELAC

Dragi strelci, mesečni horoskop vas upozorava na neka dešavanja. Nažalost, vi ni malo nećete moći da budete zadovoljni kako sa dešavanjima na poslu, tako ni sa dešavanjima u ljubavi tokom novembra. Očekuje vas jako mnogo velikih problema.

JARAC

Dragi jarčevi, vama novembar donosi samo onu najveću radost. Nije preterivanje ako se kaže da će vam tokom njega krenuti u životu. Vama će prestati da se dešavaju razne loše i vama će početi da se dešavaju brojne prelepe stvari. Vaš život će postati bolji.

VODOLIJA

Drage vodolije, vama novembar neće doneti ono čemu se nadate. Veoma lako bi se moglo desiti da se vaša veza tokom njega završi. Vama će novembar doneti postupke vašeg partnera preko kojih ćete teško moći da pređete. Ipak, naravno da će odluka biti samo na vama.

RIBE

Drage ribe, uskoro vam počinje prelep i magičan mesec. Naime, vama će novembar doneti tako mnogo toga dobrog. On će vam prvo doneti ostvarenje vaše velike želje, pa vas onda očekuju jako veliki ljubavni uspesi koji će vas mnogo obradovati.

Stranice: 1 2