LJUBAVNI CIGANSKI HOROSKOP ZA MESEC NOVEMBAR!

LJUBAVNI CIGANSKI HOROSKOP ZA MESEC NOVEMBAR!

27. Oktobra 2022 0 By Leontin Leontin

 

VAGA

Drage vage, vama novembar donosi jako mnogo mira. Konačno vam predstoji mesec koji vam neće doneti nikakve veće ljuabvne probleme. Ljubavni ciganski horoskop otkriva da vas tokom novembra očekuje samo mnogo pozitivnih i lepih dešavanja.

ŠKORPIJA

Drage škorpije, vama će novembar biti jako naporan i težak zbog toga što ćete saznati da je vaša voljena osoba u prošlosti učinila postupke sa kojima vas je prosto pa izdala. Nažalost, vaša veza će biti pod jako velikim znakom pitanja.

STRELAC

Dragi strelci, novembar vam donosi potpuno neočekivanu priliku da se vratite na staro. Vama će se u život vratiti vaš bivši partner i ta osoba će biti spremna na tako mnogo toga kako bi sa vama započela novu ljubavnu priču. Bitna odluka je pred vama.

JARAC

Dragi jarčevi, ljubavni ciganski horoskop vas upozorava na neka dešavanja tokom novembra. Nažalost, vas očekuju jako veliki ljubavni problemi koje će vam stvoriti neke osobe i zbog tih problema će vaša veza biti pod znakom pitanja.

VODOLIJA

Drage vodolije, vama novembar donosi jako mnogo toga dobrog. Vama zapravo počinje jedan od lepših meseci od početka godine kada su u pitanju dešavanja na planu ljubavi. Ono što je sigurno jeste to da tokom novembra nećete imati nikakvih velikih problema u ljubavi.

RIBE

Drage ribe, vama će novembar biti neverovatno težak mesec tokom kojeg bi se lako moglo desiti da se vaša veza završi. Očekuju vas dešavanja koja vam se ni malo neće dopasti. Vaš partner će učiniti neke postupke koji će biti neoprostivi za vas.

Stranice: 1 2