Ljubavna sreća ili tuga: Evo šta početak novembra donosi svim znacima!

Ljubavna sreća ili tuga: Evo šta početak novembra donosi svim znacima!

28. Oktobra 2022 0 By Leontin Leontin

 

VAGA

Drage vage, vama će se prošlost na početku meseca vratiti i u to nema nikakve dileme. Na početku meseca vas očekuju dešavanja zbog kojih će vam postati jasno da vas bivši partner nije uspeo zaboraviti. Mnogo toga neočekivanog vam stiže.

ŠKORPIJA

Drage škorpije, početak meseca vam ne donosi neka posebno bitna dešavanja u ljubavi. Ipak, ono što je za vas najvažnije jeste to da vam se na početku meseca neće dešavati nikakve loše stvari.  Svi problemi će vas prosto zaobići.

STRELAC

Dragi strelci, ljubavna sreća i to ona velika vas očekuje na početku novembra. Naime, vaš partner će učiniti nešto što vam je već odavno obećao i on će vam dokazati svoju ljubav. Na početku meseca vam se ništa loše neće dešavati.

JARAC

Dragi jarčevi, vi na početku meseca trebate biti veoma oprezni, jer će jedna osoba pokušati da vam stvori jako mnogo velikih ljubavnih problema. Jedna ljubomorna osoba će pokušati da rastavi vas i vašeg partnera, ali joj vi ne smete dopustiti da uspe u svojoj nameri.

VODOLIJA

Drage vodolije, na početku novembra vas ne očekuju neka posebno bitna dešavanja. Vi i vaš partner ćete se veoma dobro slagati i zato vas problemi ne očekuju, ali vas isto tako ne očekuju ni neki preterano veliku razlozi za ljubavnu sreću.

RIBE

Drage ribe, početak novembra vam donosi mnogo toga dobrog u ljubavi. Početak meseca vam donosi dešavanja koja će vas prosto pa oduševiti. Naime, vama će se na planu ljubavi desiti neke stvari na koje vi već jako dugo vremena čekate.

Stranice: 1 2