POČETAK NOVEMBRA Rakovima donosi tugu, dok će OVI znaci uživati u sreći!

POČETAK NOVEMBRA Rakovima donosi tugu, dok će OVI znaci uživati u sreći!

28. Oktobra 2022 0 By Leontin Leontin

Početak novembra nekim znacima donosi sreću, a nekima tugu…

OVAN

Dragi ovnovi, na početku meseca ćete morati da pokažete oprez, jer vam zvezde neće biti naklonjene. Vama će početak meseca doneti negativna dešavanja kako na poslu, tako i na planu ljubavi i vama zbog svega toga neće biti lako.

BIK

Dragi bikovi, vi ćete na početku meseca uspeti da rešite jako mnogo problema. Prvo će vaši ljubavni problemi prestati da postoje, pa vas onda očekuje manji novčani dobitak koji će dovesti do promene vaše finansijske situacije. Mesec će vam započeti na lep način.

BLIZANCI

Dragi blizanci, početak  novembra vam donosi brige i to brojne. Prvo će vas zabrinuti sve ono što vas očekuje na poslu, pa vas onda očekuju neka dešavanja na planu ljubavi koja vam se takođe neće dopasti. Oprez će vam trebati.

RAK

Dragi rakovi, vi ćete na početku meseca biti veoma loše raspoloženi. Nažalost, vas će na početku meseca mnoge osobe do kojih vam je stalo razočarati i one će vam naneti jako veliku količinu tuge. Početak meseca vam ne donosi ono čemu se nadate.

LAV

Dragi lavovi, vas će nešto jako prijatno iznenaditi na početku meseca, a vas će iznenaditi jedan novčani dobitak. Vas na samom početku meseca čeka novčani dobitak kojem se sada ne možete nadati i zbog njega ćete biti srećni.

DEVICA

Drage device, na početku novembra vas očekuju kako pozitivna, tako i negativna dešavanja. Vama na poslu skoro pa ništa neće polaziti za rukom, ali vas zato na planu ljubavi vašeg života očekuje nešto što će vam svakako popraviti raspoloženje.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2