Najteži trenuci stižu OVIM znacima, dok Ovnove čekaju predivna dešavanja!

Najteži trenuci stižu OVIM znacima, dok Ovnove čekaju predivna dešavanja!

31. Oktobra 2022 0 By Leontin Leontin

Najteži trenuci vrlo uskoro stižu pripadnicima nekih znakova, dok Ovnovima dolaze dešavanja koja će ih tako mnogo obradovati…

 

BLIZANCI

Dragi blizanci, vi sa dešavanjima koja vam stižu ni malo nećete moći da budete zadovoljni. Vama zapravo stižu najteži trenuci. Istina je da se vi nadate velikoj sreći tokom bliske budućnosti, ali vama bliska budućnost zaista neće doneti sreću kojoj se nadate. Vama će bliska budućnost doneti tako mnogo toga negativnog.

Vama stižu najteži trenuci kako zbog dešavanja u ljubavi, tako i zbog toga što će vas neke osobe jako mnogo povrediti. Prvo vas očekuju brojna negativna dešavanja na planu ljubavi vašeg života. Vama će se u ljubavi desiti stvari od kojih vi sada strahujete. Prvo će vaš partner učiniti nešto sa čim će vas jako povrediti, ali ćete vi posle određenog vremena uspeti da oprostite to voljenoj osobi. Međutim, vi ćete ne zadugo posle toga saznati za brojne druge postupke vašeg partnera koje je on činio u prošlosti. Vi ćete saznati da vas je voljena osoba na razne načine izdala i baš zbog toga ćete početi ozbiljno da razmišljate o ljubavnom kraju.

Biće potrebno pravo čudo da se desi pa da vaša veza opstane. A vama najteži trenuci stižu i zbog toga što će vas osoba kojoj najviše verujete izdati. Vrlo uskoro će osoba u koju imate najveće poverenje učiniti nešto sa čim će vam naneti ogromnu količinu tuge. Jedna osoba će učiniti nešto što će vam neverovatno teško pasti.

Jednostavno vama bliska budućnost neće doneti skoro pa ništa dobro. Ona će vam doneti mnogo negativnih dešavanja i vi ćete se boriti kako sa tugom, tako i sa bolom.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2