Tuga i bol nekome stižu: Evo šta prva polovina novembra donosi svim znacima!

Tuga i bol nekome stižu: Evo šta prva polovina novembra donosi svim znacima!

31. Oktobra 2022 0 By Leontin Leontin

Tuga i bol očekuju pripadnike znaka Raka i Vage tokom prve polovine novembra…

OVAN

Dragi ovnovi, prva polovina novembra vam neće ispuniti očekivanja zbog brojnih problema koji vas očekuju sa finansijama. Vi zaista ni malo nećete moći da budete zadovoljni sa vašom finansijskom situacijom, jer vam stižu nepredviđeni troškovi.

BIK

Dragi bikovi, prva polovina novembra će vam doneti prelepu čaroliju. Naime, vama će se konačno ostvariti jedan vaš san i to na najbolji mogući način. Jedan vaš san će postati ništa drugo nego prelepa stvarnost.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vi ćete tokom prve polovine meseca morati da pokažete jako veliki oprez, jer vam zvezde neće biti naklonjene. Nažalost, vama se neće dešavati pozitivne nego će vam se dešavati razne negativne stvari koje vam se ni malo neće dopasti.

RAK

Dragi rakovi, vama će prva polovina meseca doneti tugu i bol. Vas će mnoge osobe do kojih vam je stalo razočarati. Mnoge osobe će učiniti postupke koje ne bi trebale da čine i vi ćete od nekih osoba prosto morati da odete.

LAV

Dragi lavovi, vama će prva polovina novembra doneti uspehe i to veoma značajne uspehe. Vi ćete konačno uspeti da se izborite za stvari za koje se jako dugo vremena borite. Vi ćete uspeti da se izborite za neke uspehe koji će vam tako mnogo značiti na planu samopouzdanja.

DEVICA

Drage device, vas će jako razočarati neke vaše drage osobe tokom prve polovine meseca i zato ćete se boriti sa tugom. Ipak, vama će svakako raspoloženje popraviti jedan zaista ogroman novčani dobitak kojem se vi sada ni malo ne možete nadati.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2