Tuga i bol nekome stižu: Evo šta prva polovina novembra donosi svim znacima!

Tuga i bol nekome stižu: Evo šta prva polovina novembra donosi svim znacima!

31. Oktobra 2022 0 By Leontin Leontin

 

VAGA

Drage vage, vama prva polovina novembra donosi tako malo toga dobrog. Vas tuga i bol očekuju. Nažalost, vama će se desiti neke veoma loše stvari koje će vam veoma teško pasti, a vama će posebno teško pasti nešto što vas očekuje u ljubavi.

ŠKORPIJA

Drage škorpije, vama će prva polovina meseca biti prelep period koji će vam doneti samo mnogo toga dobrog. Naime, na vašu veliku sreću, situacija na mnogim planovima vašeg života će postati kako mnogo drugačija, tako i mnogo bolja.

STRELAC

Dragi strelci, vama će prva polovina meseca ispuniti očekivanja. Prvo ćete vi uspeti da dođete do brojnih uspeha na poslu, pa vas onda očekuju dešavanja na planu ljubavi zbog kojih će vaša veza postati mnogo snažnija i jača. Dolaze vam brojni predivni trenuci.

JARAC

Dragi jarčevi, vama će prva polovina meseca doneti izdaju od strane osobe kojoj najviše verujete. Nažalost, tuga i bol vas očekuju zbog toga što će jedna osoba učiniti nešto što svakako da ne bi trebala da čini. Jedna osoba će pogaziti vašu dobrotu.

VODOLIJA

Drage vodolije, tokom prve polovine meseca ćete imati osećaj da su svi protiv vas. Nažalost, vama se neće dešavati lepe nego će vam se dešavati razne loše stvari. Vama dolaze dešavanja zbog kojih ćete imati tako mnogo razloga za veliku zabrinutost.

RIBE

Drage ribe, prva polovina meseca vam donosi onu najveću radost. Ona vam donosi radost kako zbog uspeha na poslu, tako i zbog promene situacije na planu ljubavi vašeg života. A vama će posebno mnogo značiti to što će vaša veza postati uspešnija nego ikada pre.

Stranice: 1 2