Neko zeli jos jednu sansu i oprostaj: Proslost ce “oziveti”!”

Neko zeli jos jednu sansu i oprostaj: Proslost ce “oziveti”!”

27. Novembra 2022 0 By Dejana

  VAGA

Neko ko vas je jako povredio zeli jos jednu sansu. To je ono sto moramo da kazemo. Doci ce do toga da vam se ta osoba javi u narednih par dana. Ono sto moramo da kazemo jeste da ona ni u kom slucaju nije iskrena.  I ako joj oprostite znajte da je samo pitanje dana kada ce vam srce ponovo slomiti.

Vazno je da kazemo da ce ovo biti dani kada cete morati da kazete ne i da ucinite onako kako vam nalaze vas razum. Ako  budete ucinili kako vam kaze srce jasno je da cete opet patiti i da cete se silno kajati nakon svega.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

    RIBE

Moramo da kazemo da dolaze dani kada vas cekaju jako teske odluke. Ceka vas susret sa nekim ko vam je jako znacio. Sa osobom koja je mozda vec dugo samo deo vase proslosti. Istina je da tu osobu nikada niste preboleli. Da je ona bila i ostala neko ko vam je jako znacio,ali i osoba koja vas je povredila najvise na svetu.

I zato, nece vam biti nimalo lako kada vam se ponovo sretnu pogledi. Moguce je da cete zapravo u tom trenutku shvatiti da vam je i dalje vazna. Da je vasa ljubav prema njoj jaca i veca nego ikada ranije.

Istina je da ce ta osoba da vam trazi jos jednu sansu, i samo je na vama da li cete je i dati. No, bilo kako bilo, morate da budete spremni na posledice.Moguce je da cete biti jako srecni ali je isto tako moguce da cete sada patiti vise nego ikada ranije. Sve opcije su otvorene, velike odluke vas cekaju ali  bitno je da znate da je pitanje vase srece sada samo u vasim rukama. Mozda cete morati da idete na sve ili nista.

Stranice: 1 2