Dnevni horoskop za petak,2.decembar: Jedan znak ce doneti najtezu odluku u zivotu…

Dnevni horoskop za petak,2.decembar: Jedan znak ce doneti najtezu odluku u zivotu…

1. Dezember 2022 0 Von Luca

 VAGA

Konacno ce i vama doci dan kada ce sreca biti moguca. Ali je jako vazno da naglasimo da ce ovo biti dan za iznenadjenja. Dugo ste cekali na to da se sreca desi i samo je pitanje dana kada ce do toga i doci. Mislite o tome.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

SKORPIJA

Moramo da kazemo da je jasno da postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam na delu svoje emocije dokaze i pokaze. U danima koji su pred nama vas cekaju velika iznenadjenja i to je najveca istina. Samo nemojte odustajati.

 

 STRELAC

Vrlo je vazno da kazemo da ce ovo biti kraj sedmice koji ce za vas biti vise nego lep. Dakle, moguce je da cete saznati ko je osoba koja prema vama gaji jake emocije. Samo  dozvolite sebi da vas vodi srce i u tom slucaju srece nece faliti.

 

 JARAC

Konacno ce i vama doci lepsi dani. To je ono sto moramo da kazemo.Sreca je  na korak od vas i vi ste neko ko ce moci da kaze da je dobio sve sto zeli.  Ovaj petak ce biti jako lep, jer vas ceka lepo iznenadjenje.

 

 VODOLIJA

Vrlo je vazno da naglasimo da vas ceka dan iz snova. Postoji neko ko ume i zna da se bori za vas i samo je pitanje dana kada ce vam biti jasno da je ta osoba zasluzila  da joj date priliku.

 

 RIBE

Ono sto je bitno kada je u pitanju ovaj petak jeste da znate da ni u kom slucaju ne bi ste  trebali da prastate jednoj osobi iz vase proslosti. Ako joj date jos jednu sansu jasno je da ce vam na kraju slomiti srce.

Seiten: 1 2