Moraju paziti sta rade:Ovim znacima vikend nece biti nimalo lak!

Moraju paziti sta rade:Ovim znacima vikend nece biti nimalo lak!

1. Decembra 2022 0 By Dejana

 STRELAC

Vi cete, kada je u pitanju ovaj vikend, imati osecaj da vam nista ne ide od ruke. Jasno je da cete patiti kada su u pitanju dani koji su pred nama ali moramo reci da ne mozete nista uraditi kako bi ste to promenili.

Stvar je u tome sto ce doci do toga da vidite pravo lice nekoga do koga vam je stalo. Verovali ste  toj osobi i mislili ste da je emocija obostrana. Da je spremna na sve ne bi li vam svoju ljubav dokazala i da ste joj na prvom mestu… Bas kao i ona vama.

Ta osoba ce vam slomiti srce. Vama ce ovaj vikend doneti saznanje da ste voleli nekoga ko nije bio spreman da vam uzvrati. Nekoga ko je samo dobro lagao i nista vise.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Ako ste slobodni moguce  je da ce ovaj vikend doneti jedan poseban susret. Da cete se cak mozda i zaljubiti na prvi pogled.Ako nas pitate, to nije pametna ideja. Znate li zasto? Zato sto ce biti obostrano. To je ono sto moramo da kazemo.  No, ne mozete ovo  izbeci… Ni u kom slucaju.

Samo je vazno da imate na umu da za svakoga od nas postoji prava osoba i da ce i vasa doci u vas zivot pre ili kasnije. Samo je bitno da naglasimo da je moguce da cete morati da cekate pre nego se ona pojavi.

Ovaj vikend ce biti jedan od onih za koje je najbolje da ih provedete sami i u svojoj sobi. I u tome nema nista lose.

Ako cete ga provesti radno treba da budete jako oprezni. Zvezde nisu u dobrom polozaju pa su greske itekako moguce…

Stranice: 1 2