Nedeljni  ljubavni horoskop od 5. do 12.decembra:Neko bi mogao ostati bez voljene osobe…

Nedeljni ljubavni horoskop od 5. do 12.decembra:Neko bi mogao ostati bez voljene osobe…

2. Dezember 2022 0 Von Dejana

Sledi jos jedna sedmica decembra, i jos jedna sedmica manje do kraja godine…

 

 OVAN

Kada je u pitanju ova sedmica decembra nema nimalo sumnje da ce doci do toga da se vama neke zelje ostvare. Dugo ste cekali na to ali se cini da je konacno  doslo vreme da dobijete ono sto zelite. Ako postoji neko do koga vam je stalo onda to nemojte kriti.

 

 BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da postoji neko ko vas voli. Neko ko je spreman da vam na delu dokaze sve ono sto vam i prica. Ova sedmica decembra moze doneti lepa desavanja.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 BLIZANCI

Konacno ce ovo biti dani kada ce se okrenuti i vase kolo srece. Ako je neko patio zbog ljubavi onda ste to bili vi ali je svemu tome kraj. Vrlo je vazno da naglasimo da nema toga sto  jedna vaga ne bi uradila za vas.

 

 RAK

Konacno, ova sedmica decembra ce biti u vasem znaku. Moguce je da cete se u danima koji su pred nama zaljubiti kao nikada ranije. Ali ono sto je najlepse je da ce ta osoba umeti da vam uzvrati istom merom.

 

 LAV

Moguce je da cete u danima koji su pred nama imati problema sa ljubomorom. To je velika greska. Vi kao da ste zaboravili da vas neko voli, i da je ta osoba iskrena. Mislite o tome.

 

 DEVICA

Vama ova sedmica nece doneti ono sto zelite. To je jako vazno da kazemo. Bitno je da ni u kom slucaju ne odustajete od onog sto naumite. Samo je pitanje dana kada cete doci do svog cilja i to je ono sto je izvesno.

 Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2